Το αμάρτημα ...της Αντλίας....

Τον τσιμπήσανε... τον Μίστερ.... τρόμπας,...εφευρέτη καταζητούμενο..αφαιμάκτη..πορτοφολιών αφελών καταναλωτών βενζίνης κάπου εκεί στη Βάρη....
 Έκοβε κίνηση από το τζάμι το άμάξι....μόλις πλησίαζε  το αυτοκίνητο στην Αντλία....έιχε το "ζάπινγκ"στα χέρια του, μπερδεμένο στη χούφτα με  το στουπί.
Καλησπέρα σας...
Ηταν και λίγο βαρύς...
-Καλησπέρα...πόσα να βάλω?
-Γεμίστε το...
Ανάλογα με την περίπτωση ψυχολογούσε  ο "Μίστερ Τρόμπας" το θύμα και πατούσε μιά από τις επιλογές που είχε προγραμματίσει εκ των προτέρων ...κάτι δηλαδή που κάνουμε  στο κομπιούτερ της τηλεόρασης όταν προγραμματίζουμε σε πόση ώρα θέλουμε να κλείσει για να κοιμηθούμε.
Και λέω εγώ λοιπόν ο βλάκας και αφελής....κάνω δηλαδή μια απλή  πρόταση επειδή στο τέλος θα κλείσουν οι τίμιοι Βενζινοπώλες  ενώ κάποιοι θα πλουτίσουν σε βάρος αυτών που δεν έκλεψαν...
Τόση ψηφιακή τεχνολογία κουβαλάνε αυτά νέα μοντέλα χάθηκε να γίνεται και μία αναλογική αναμέτρηση στο ρεζερβουάρ, την ώρα της φόρτωσης και με το πάτημα ενός κουμπιού από τον καταναλωτή να ακολουθεί ο εξής διάλογος....
Πόσο γράφει?
- Σαράντα λίτρα κύριε...
- Λ υπάμαι μου έχετε  βάλει 28 πάρτε αυτά που σας ωφείλω ορίστε και η απόδειξη  του ψηφιακούμου
καταμετρητή έχω ειδοποιήσει  και το ΕΛΚΕΠΝΟ. γράμμή  Υπουργείου καταγγελιών, να σας κάνει 
Καταμέτρηση αποθεμάτων, και εφ όσον έχετε δίκιο δώστε αριθμό λογαριασμού  κατόπιν σχετικής διαβεβαίωσης......να σας δώσω τα υπόλοιπα.
Μη.... γελάτε.....Λαδωμένος Ποντικός  από το "Κιούπι"...... ποτέ δεν βγήκε .....Ζωντανός  !!!

Ας δούμε  το κόλπο σε ριπλέυ  !








Πρατήριο υγρών καυσίμων με «πειραγμένη» αντλία στη Βάρης-Κορωπίου

Εντοπίστηκε σήμερα, μετά από έλεγχο υπαλλήλων του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Βάρης-Κορωπίου με «πειραγμένη» αντλία διάθεσης βενζίνης.
Έχει ήδη ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος σχετικά με τον πρατηριούχο, ο οποίος φέρεται ότι εξαπατούσε τους καταναλωτές, μέσω ειδικού μηχανισμού παραποίησης στοιχείων κατανάλωσης στην αντλία αμόλυβδης βενζίνης.
Σχετικές ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει αύριο Κυριακή ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ντ. Ρόβλιας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....