Λάθος χρόνο και τόπο ,διάλεξαν για τον διασυρμό της Ελλάδος...μα δεν είναι αργά

....<<......Οδηγίες χρήσης....  ...>>

Του   Μπαρμπα Γιάννη 

Στην Αρχαία  Ελλάδα ...-όχι σπάνια..-.με απλούς ...επιγραμματικούς και  εμπεριστατωμένους .....διαλόγους λόγους,πολλάκις διανθισμένους και με χιούμορ...έλυναν τα πιό σύνθετα προβλήματα. που ταλάνιζαν την κοινωνία..και τις δυσκολίες της  πολιτικής εξουσίας,στην καθημερινή  διαπλοκή  με την ανθρώπινη φύση,και τις ειδικές ανάγκες της.
   Νόμοι υπήρχαν σκληροί ,και καθόριζαν το μοιραίο μίας απερίσκεπτης παράβασης.
Αλλά και φιλοσοφική διάθεση ,για να ισορροπούν...στο ζύγι της δικαιοσύνης, τα επιχειρήματα, οι αθέατες...και απρόβλεπτες συνιστώσες,για να αλλάζει πορεία...και θέση το βήμα στη Δημοκρατία...πριν πέσει ....στας χείρας  εκ του ασφαλούς...  "Σωτήρων"....Τυράννων.

    ..................................... περι...ου ..ο λόγος....εν ταις...... ημέραις.....!!!

πατήστε εδώ και μεγενθύνετε
...Κ.Μέρκελ....
Μην πειράξετε αυτή την όμορφη χώρα,και προπαντός μην την προσβάλλετε...!
Τοποθετήστε την στο πιό μεγάλο δάκτυλο σας...και αγαπήστε την σαν κόσμημα...πολύτιμο.
Εσείς και η Πατρίδα σας...θα αποκτήσετε ...αμέτρητους εραστές...φίλους  του Πνεύματος,...γιατί ο Ήλιος που την ζεσταίνει...και φωτοβολεί....στις πλαγιές της...είναι Γαλαντόμος και αστείρευτος.
Μην κάνετε το λάθος και την κλείσετε  αυτήν και...τους ανθρώπους της σε..."Σεντούκι"...για χρηματιστηριακή κ αβάντζα.....
Αυτή την.."μούχλα"...δεν την αντέχει...και θα σας μείνει ο...πόνος...της απώλειας ...που δοκιμάζει στο τέλος ..ο Πλεονέκτης...!
Απομακρύνετε την όσο αυτό μπορεί να  λεχθεί ...από χρηματιστηριακά παιχνίδια...που όζου ν....και βοηθείστε...με τεχνογνωσία...και καλές προθέσεις....χειροπιαστές ..δίκαιες..την ...πολυδιάστατη "ανάκαμψη".
Είμαστε ..σύμαχοι  στο φτιασίδωμα ...της Ευρώπης...!
Την θέλουμε όμορφη...και λυγερή σαν την Πατρίδα μας...!
Το μεράκι ..και η ικανοποίηση του εφικτού..ανήκει σε όλους ....βοηθήστε... μας  ....τώρα...!
Άλλως ...μην υποκρίνεστε...!
.........................................................................................................................................................
....................................................................................................................................................
- Μέρκελ προς συνεργάτες της: "Πρέπει να βρούμε λύση γιατί θα υπάρξει ντόμινο συνεπειών"
- Ελληνική έξοδος σημαίνει για τη Γερμανία απώλειες 62 δισ. ευρώ
- Η Μέρκελ αποφάσισε υπέρ της Ελλάδας πριν ακόμη έρθει η τρόικα στην Αθήνα
- Γιατί η καγκελάριος δε θέλει σε καμία περιπτωση και τρίτο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα
- Εξετάζεται το ενδεχόμενο η επόμενη δόση να είναι μεγαλύτερη της αναμενόμενης
- Αισιόδοξος ο Σούλτς για την έκθεση της τρόικας
- Η προειδοποίση του Σόιμπλε προς τα υπερχρεωμένα κράτη
«H Άγκελα Μέρκελ θέλει, σε κάθε περίπτωση, να κρατήσει την Ελλάδα στην ευρωζώνη», υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, το οποίο επικαλείται κυβερνητικές πηγές στο Βερολίνο.
«Πρέπει να βρούμε μια λύση», φέρεται να δήλωσε η καγκελάριος σε στενό κύκλο συνεργατών της, την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η Μέρκελ φοβάται τον κίνδυνο να προκληθεί «ντόμινο» στην ευρωζώνη, όπως συνέβη μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers, το 2008. Μόνον η Γερμανία, σημειώνει το Spiegel, θα έπρεπε να «παραγράψει» 62 δισ. ευρώ, ενώ εκτός από το χρηματικό μεγάλο θα ήταν και το πολιτικό κόστος από μια ελληνική έξοδο. Η γερμανική κυβέρνηση θα έπρεπε να σταθεροποιήσει, με μια κοινή ένωση χρέους, προβληματικές χώρες όπως η Ιταλία και η Ισπανία, προσθέτει το περιοδικό, επικαλούμενο μαρτυρία συνεργάτη τής κ. Μέρκελ.
Αυτή η κατ' αρχήν απόφαση υπέρ της Ελλάδας ελήφθη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πριν από την άφιξη της τρόικας στην Αθήνα. Επίσης αν και η έκθεση της τρόικας αναμενόταν τον Οκτώβριο, πηγές από τις Βρυξέλλες κάνουν λόγο για  Νοέμβριο. Επιπλέον, επειδή η καγκελάριος δεν επιθυμεί να δοθεί στην Ελλάδα τρίτο πακέτο στήριξης, καθώς δεν θεωρεί βέβαιο ότι θα εξασφάλιζε την απαιτούμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, θα μπορούσαν, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, να είναι οι επόμενες δόσεις μεγαλύτερες από το προβλεπόμενο και οι μεταγενέστερες, μικρότερες.
Αξίζει να σημειωθεί πως θετική ήταν και η πρόβλεψη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μ Σούλτς σχετικά με την έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως "η έκθεση της τρόικας θα καταγράφει βήματα προόδου για την Ελλάδα".
Στο μεταξύ ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε προειδοποίησε τις υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνης να μην χαλαρώσουν τις προσπάθειες τους, μετά την απόφαση της ΕΚΤ για την αγορά ομολόγων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....