Δρυός ..πεσούσης....

Απολύτως...σοβαρά...


                                           του Μπάρμπα Γιάννη του Ψαρά

Δρυός...πεσούσης....πας...εκ του ΔΝΤ...ξυλεύεται....!!!
    Και επειδή...η Ελλαδίτσα....στα πρόθυρα ...κατάρρευσης...και οικονομικού μαρασμού  βιώνει ...την απογύμνωση, την ανέχεια...και  το ασυμβίβαστο...στον πολιτικό και κοινωνικό της Ιστό...
     Δυστυχώς  τα πρώτα κακοήθη...εξογκώματα ψηλαφίζονται...στο ταλαίπωρο σώμα της...!
Δεν είστε έτοιμοι...για ανάκαμψη....διαμηνύουν από το Ισραήλ...κυβερνητικοί Αξιωματούχοι...που θέλουν τούτες τις ώρες...ανασφάλειας...σύμμαχο την Ελλάδα...
-Κάντε υπομονή...και λίγο ακόμα ...θα δικαιωθείτε....και τότε θα μας θυμηθείτε...θα πάρετε αυτό που σας αξίζει...και με την δική μας υποστήριξη...
Ωραία λόγια γεμάτα φιλική διάθεση....και δεν έχω λόγους να αμφισβητήσω...!
Όμως ....αυτό...κρίσιμο τάϊμιγκ...της σιωπής και της αναμονής χρόνου ...που φαίνεται ότι κάποιοι  θέλουν να αξιοποιήσουν....χωρίς ...την παρουσία, η τουλάχιστον με προϋποθέσεις...δέσμευσης της σύμφωνης γνώμης των Ελλήνων πολιτικών...,για να επιτύχουν τα βασικά Στρατηγικά..σημεία στήριξης, μακρόπνοου οικονομικού,και πολιτικού...κατεστημένου,τα προσεχή τριάντα χρόνια...με βασικό παίκτη και την Ελλάδα.
 Αυτός ο κρίσιμος χρόνος..όμως..προσμονής και καρτερίας που ζητούν οι "φίλοι " μας...λειτουργεί ταυτόχρονα..ανάστροφα...διαβρώνει...και τρομοκρατεί...το Λαό...μας!
Διεγείρει...τα υπόλοιπα κράτη της Νοτίου Ευρώπης...που παρακολουθούν το Μνημονιακό ..αλαλούμ..και τα αποτυχημένα οικονομικά διάσωσης μοντέλα..
Ενώ λοιπόν σπεύδουν...να δώσουν  διαγνωστικές ευχάριστες πιστοποιήσεις..περί πλεονασμάτων κλπ θετικών προσήμων ..οι πιστωτές...μας πέραν του Ατλαντικού...
Αντίστοιχα κάποιοι άλλοι...Ευρωπαϊκού..τύπου "διασώστες"...προτείνουν ...περικοπές..οριζόντιες...και μαζικές...με πρώτα θύματα τα ταμεία των Συνταξιούχων...κλπ απομάχων της παραγωγικής πάλαι ποτέ ακμάζουσας Οικονομίας.
Σαν να μην γνωρίζουν ότι οι τελευταίοι ..συντηρούν από τα λίγα ψίχουλα...που περισσεύουν ...τις οικογένειες...των συγγενών ανέργων ..που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο..!
Το τελευταίο πριόνισμα...ετοιμάζεται με .."νομοσχέδιο..νύχτας"..και τα κουρασμένα μάτια των πρωτοκλασάτων βουλευτών ..καλούνται  να αντιπαλέψουν .."διακριτές"...έννοιες..για το δίκαιο του...πράγματος!!!
Τα πάντα έτοιμα...σε μία προγραμματισμένη και καλά συγκροτημένη... τελετή...απονομής δικαίου...
Βάρδα...μην ..πέσει...το δένδρο...και δεν πάρουν χαμπάρι....
Όπως παρ,ολίγον να συμβεί ..στο πιό κάτω  βίντεο...
Ευτυχώς ....τελευταία...στιγμή...λειτούργησαν τα...ανακλαστικά τους...και σώθηκαν τα...κεφάλια τους
Εδώ ..όμως τα πράγματα...και το ..φιλοσόφημα..θα παραφραστούν από την ..ζώσα και ενεστώσα...Ιστορία......<<Δρυός ...πεσούσης...αναζητήστε...Ξυλοκόπους..>>.!!!


.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....