νέα παράταση στην αναστολή των πλειστηριασμών.

Κάτω  από το βάρος και την γενικευμένη εξέγερση των Νοτίων Λαών ... χωρών της Ευρωζώνης,  πανικόβλητοι οι δανειστές..αναζητούν ηπιότερες λύσης αποπληρωμής και ρυθμήσεων των ληξιπροθέσμων ....δανείων....αφού προβλέπεται η παράταση της κρίσης ...και των συνεπειών της επικείμενης αύξησης της ανεργίας, καθώς ήδη αυτή εξαπλώνεται με ταχύτητα ...λοιμογόνου νοσήματος.....
 Τα πρώτα δεσμευτικά άρθρα  του πειραματικού μνημονίου στην Ελλάδα...η βαρειά επέλαση στην φορολόγηση της ιδιοκτησίας...όσο ο καιρός περνάει ...αρχίζουν να συνειδητοποιούν  ανήσυχα...το ληστρικό υπόβαθρο και να  κατανοούν ότι σύντομα ...αντίγραφο του θα τους κτυπήσει την πόρτα.
Οι πρώτες αυτοκτονίες στην Ισπανία....τα οικογενειακά δράματα που βλέπουν το φως ... της  δημοσιότητος, έρχονται να προσθέσουν στο θυμικό των Ευρωπαίων ,  την μεγάλη ανησυχία και ανασφάλεια σε αυτό που ...αποκαλείται  Ενωμένη και ισχυρή Ευρώπη....καθώς αντιλαμβάνονται και τα βρώμικα χέρια, που αναλαμβάνουν την διάλυση της.
       Το τραγικό περιστατικό στη Γερμανία με τον αυτόχειρα να σκοτώνει ...τους υπαλλήλους ...και τα όργανα που είχαν την εντολή εκτέλεσης της κατάσχεσης...ταρακουνάει συνειδήσεις... στους μουδιασμένους Γερμανούς πολίτες.
   Η κυβέρνηση Σαμαρά...ορθώς προλαμβάνει ...τα μελλούμενα...να συμβούν...και θα πρέπει να προετοιμάσει ...όλες εκείνες τις δικλείδες ασφαλείας  προστασίας των πολιτών....που κυρίως δεν έφταιγαν για να χάσουν τις περιουσίες τους....από τις "Αντικειμενικές"... αξιώσεις των τραπεζών...
 Ο κόσμος το έχει καταλάβει και περιμένει......
     <<Στήνουν νόμους να μας πάρουν "νόμιμα "τα χωράφια τα σπίτια,....τους τίτλους....την υπερηφάνεια ...μας ......"......Μολλών ..λαβέ"...>>... ήδη...το σιγομουρμουράνε...!
   -Αμα ..."σκουξει"....έτσι.....δυνατα και... πονεμένα...το υπόζύγιο...σου ...κ ...Πρωθυπουργέ...να το φοβηθείς....τελειώνουν τα ψέματα...!
Νέα παράταση για την αναστολή των πλειστηριασμών ακινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση
Η σημερινή αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2012.
Νέα παράταση στην αναστολή των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας επιθυμεί η κυβέρνηση, καθώς λήγει στις 31 Δεκεμβρίου λήγει το σημερινό καθεστώς.
Όπως ανέφερε σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Σκορδάς ξεκαθάρισε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να δώσει νέα παράταση στην αναστολή των πλειστηριασμών.
Σε απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου για την ανάγκη θέσπισης ξεκάθαρων κανόνων για βιώσιμη ρύθμιση των δανείων και την ανάγκη να ανασταλούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας από τράπεζες μέχρι τέλους του 2014, ο υφυπουργός ενημέρωσε πως διεξάγεται κύκλος διαβούλευσης.
Στις συζητήσεις συμμετέχουν καταναλωτικές οργανώσεις, η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών και άλλοι. Βασικό θέμα είναι η διαμόρφωση θεσμικού πλαισίου, το οποίο θα αντιμετωπίζει την παρούσα οικονομική συγκυρία και τις δυσκολίες που αυτή επιφέρει στον δανειολήπτη, χωρίς να υπονομεύεται η προσπάθεια ανασυγκρότησης του τραπεζικού συστήματος μέσω της ανακεφαλαιοποίησης του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....