τσιμπήματα...τσιμπηματάκια

Giannis  Κορυφαίος σχολιαστής · 62 ετών
Να απωλέσεις....την βέρα σου ....επειδή στην ...πήρε...σε τιμή ευκαιρίας...ο ..εκτιμητής χρυσού...στην ανάγκη....δεν ...χάθηκε ο..κόσμος...ούτε και το δακτυλο...!
Όμως...να σου κλέβουν τα μαντεμένια φρεάτια...επειδή... κάπου κάποιοι...βιάζονται ..και ετοιμάζουν..πολεμικά κανόνια....
Και ...εσύ κινδυνεύεις...πριν πας στον πόλεμο ...να ..χάσεις ..το πόδι..σου,...ας..το προσέξουμε...δεν είναι ...λεπτομέρεια...!!!
 
 
 
Οι φωνές μιας νεαρής κοπέλας, από τον πόνο και τον τρόμο της αναστάτωσαν τους περαστικούς την Παρασκευή στις 10  το πρωί στην Ρήγα Φεραίου, στο ύψος της πλατείας Όλγας στο κέντρο της Πάτρας! Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες η νεαρή κοπέλα περπατούσε ανέμελα όταν ξαφνικά το πόδι της βούλιαξε σε ένα φρετάτιο της ΔΕΥΑΠ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να τρομάξει. Την κοπέλα βοήθησαν περαστικοί και υπάλληλοι της διπλανής καφετέριας και στη συνέχεια  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Διαγνώστηκαν κακώσεις στα πόδια και σοκ-κατάσταση πανικού.

Το που βρισκόταν η σχάρα του φρεατίου, κανείς δεν το γνωρίζει.

Η κατάσταση με τα ακάλυπτα φρεάτια έχει γίνει απελπιστική σε  δρόμους του κέντρου και των συνοικιών της Πάτρας, καθώς οι σχάρες έχουν κάνει φτερά λόγω των κυνηγών σιδήρου και χαλκού που κλέβουν ό,τι βρουν από όπου το βρουν και εγκυμονεί κινδύνους για τους πολίτες και ιδιαίτερα για τους πεζούς και τα δίχτροχα.

Σε πολούς δρόμους της Πάτρας μάλιστα το απιστευτο θα είναι να βρεθεί σχάρα, παρά να διαπιστωθεί ότι λείπει.

Πηγή: thebest
 
 
....................................................................................................................................................................
 .................................................
 Giannis  · Κορυφαίος σχολιαστής · 62 ετών
Έτσι ...λειτουργεί ....προπαγάνδα σήμερα στην Ελλάδα.....!!!
Για να βασανίζονται τα συναισθήματα των Ελλήνων...
Το ύψιστο εγχειριδειο τρομοκρατίας..!!!
Οταν ο Ένας ...πρώην καταξιωμένος Δήμαρχος...Πλειοψηφίας...β
ουτάει από το παγκάρι της Εκκλησίας του Δημαρχιακού ...λαού....της...τα χρήματα....ενσυνηδείτως...και ευτελίζεται....
Ενας ...άλλος...αρπάζει την ευκαιρία....για να προβάλει τα δικά του συναισθήματα...κι ας ..είναι τσόντα μειοψηφίας...
Για να αναδείξει με την σειρά του ...τα δικά του όνειρα...με Μιναρέδες και φερετζέδες...!!!
Έτσι για να σκάνε οι Μικρσιάτες και οι Πόντιοι...αδελφοί μας...και τα λοιπά Γκαρντάσια...
Κατάλαβες Αδελφέ....μας ...φτερωτέ ....πόση ζημιά και λύπη ..έχεις προξενήσει..?
Με αυτά ,τα χάλια ...και άλλα που έρχονται ...πως να μην αισθάνεται ...σπίτι του την Ελλάδα...ό Ηθοποιός...που υποδείεται ...τον Σουλεϊμάν τον...Μεγαλοπρεπή...?...
Να δείς που θα του ανοίξει ... Σαμπάνιες....!...Κι εμείς...θα παίρνουμε ....χάπια...για το...γαμώ...το..!
 
 
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επαναλειτουργήσουν ως τόποι λατρείας ιστορικά τεμένη στην Θεσσαλονίκη άφησε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, κατά την επίσκεψή του στην Άγκυρα πρωτεύουσα στο πλαίσιο του «Ελληνοτουρκικού Φόρουμ Τουρισμού».

Μάλιστα τόνισε ότι σημαντικά μνημεία της Οθωμανικής περιόδου θα αναβαθμιστούν και θα αναδειχθούν στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μπουτάρης, είπε ότι η Θεσσαλονίκη έχει ένα μεγάλο πρόγραμμα αναδόμησης της πλατείας Ελευθερίας, από όπου ξεκίνησε το κίνημα των Νεοτούρκων, καθώς και το Μέγαρο, όπου έμεινε εξόριστος ο Σουλτάνος Αμπντουλχαμίτ ο Β΄ και άλλα οθωμανικά μνημεία. Για οποιασδήποτε εργασία στα μνημεία αυτά πρέπει να δοθεί άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία, πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη λειτουργία τεμένους στην Αθήνα, ο κ. Μπουτάρης εξήγησε ότι αυτό είναι θέμα που αφορά την κυβέρνηση, αλλά πρόσθεσε ότι «αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι για το τέμενος στην Αθήνα έχει ληφθεί απόφαση».

Από την πλευρά του ο τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού ευχαρίστησε τον κ. Μπουτάρη «για την ευαισθησία» που δείχνει για τα τουρκικά και οθωμανικά μνημεία στη Θεσσαλονίκη και τόνισε τη σημασία που έχει η πόλη για τη σύγχρονη τουρκική ιστορία.
Μάλιστα ο κ. Τσελίκ ανέφερε ότι το σπίτι του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί υπογραμμίζει την κοινή πολιτιστική κληρονομιά των δύο χωρών ενώ ζήτησε από το δήμαρχο να δοθεί η ονομασία «Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ» στην πλατεία που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του Ατατούρκ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....