Τούτες ...τις...ώρες...

                                           Τα παραπονιάρικα....      
                                                                                    του Μπάρμπα..Γιάννη

Ιδέες..και αυτοί...ιδέες ..και εμείς.....!..όσα δεν τόλμησε ο Χίτλερ...τα εκφράζουν..με  μαλακωσιές..οι επίγονοί του...!                                                                                                                                                                            Τι  τους πονάει.. αλώστε..?
    Όσο καιρό απομυζούσαν από μίζες...πολεμικών μηχανών..και οικονομούσαν, έκαναν το κορόιδο...για τον πληθυσμό αυτό...      Δούλευε καλά ο μπαμπούλας της Τουρκικής φοβίας...και δεκάρα δεν έδιναν για το Άθρο..5..που εκλιπαρούσαμε...της  Ευρωπαϊκής συνθήκης να τηρηθεί...!
  Τίς ισορροπίες του ...τυπικού..αυτού  Αίσχους....και τα αυτονόητα,..κρατούσε.... μία ..Γριούλα...η Κυρά της Ρώ..!..
Πέντε ψαράδες...από εδώ...ένας παπάς,  εκατό....κάτοικοι...από εκεί...ακοίμητοι φρουροί..
Αυτό τους ενοχλεί...και αποδεικνύει πόσο μεγάλο είναι το λάθος..εκποίησης...των νησίδων..και δελεαστική προσφορά τους.στο οικονομικό τραπέζι..,.,
Ας το πάρουν είδηση οι πολιτικοί...¨Μπέμπηδες...της παιδικής χαράς"....Γέρος...και τώρα παίρνω το όπλο μου...και για το φιλότιμο..της Πατρίδας...και τα όσια που πρεσβεύει..ξαναζώνομαι φυσεκλίκια..να θυσιαστώ..παρά να ακούω τέτοια ξεφτιλίκια...ιταμής..και ανάλγητης...διαπραγμάτευσης!
Ας...έχουμε ..το νού  μας με ποιούς..διαπραγματευόμαστε...και τι συμβαίνει γύρο μας...αυτή την .ωρα..!..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................


Αυτό το ερώτημα ετέθη σε ιστοσελίδα κορυφαίας εφημερίδος που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και καλούνται οι αναγνώστες να απαντήσουν....με αυτά τα γκάντζετ....τρυκάκια...
εγκλωβίζονται ...με ένα ναι ...η όχι  να  διαμορφώσουν συνείδηση...αυτή που υποδεικνύεται και μόνο..
Γιά προσέξτε....πάρα κάτω


ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Πρέπει να πωλούνται τα ελληνικά νησιά εφόσον το τίμημα είναι υψηλό;


ψηφήστε
Εμείς θα προσθέταμε μία τρίτη εκδοχή.....
πρέπει να εξαιρεθούν ...από το ξεπούλημα...τα έλληνικά νησιά και οι Βραχονησίδες...γιατι
αυτό είναι πράξη εσχάτης προδοσίας...ναί ..η όχι.....?
και θα βλέπατε....φούμο ...που θα τρώγατε..."ανάλγητοι εκποιητές..κήρυκες ¨"
 

Θα μας τρελάνουν εντελώς! Η Τρόικα ζητά ακόμη και εκκένωση νησιών!
​Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως οι τροικανοί ζητούν μεταξύ άλλων την εκκένωση των νησιών με πληθυσμό κάτω των 100 -150 κατοίκων, με την απαίτηση μάλιστα οι κάτοικοί τους να μεταφερθούν στα πολυπληθέστερα γειτονικά ή ακόμη και την ηπειρωτική χώρα!!
Την  «λύση» αυτή φέρεται να πρότεινε ο κος Τόμσεν και η παρέα του σε παράγοντες του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν για τα θέματα της ακτοπλοΐας, ώστε να μην απαιτείται χρηματοδότηση των άγονων γραμμών από την κυβέρνηση και να μπορεί να απελευθερωθούν γραμμές και ναύλοι!
Σύμφωνα με πληροφορίες, για το επεισόδιο ενημερώθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Κώστας Μουσουρούλης, ο οποίος φέρεται να επικοινώνησε αμέσως και σε ανώτατο επίπεδο με την τρόικα, απαιτώντας να μην ξανακουστεί ούτε για αστείο κάτι τέτοιο στο μέλλον, αν και ο ίδιος επισήμως διαψεύδει ότι έγινε τέτοια πρόταση προς το επιτελείο του.
«Στον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου ουδέποτε κανείς έθεσε τέτοιο θέμα . Σε όποιον και αν ετίθετο κάτι τέτοιο, μόνο ως κακόγουστο αστείο θα μπορούσε μα εκληφθεί»  δήλωσε ο κος Μουσουρούλης.
Τις φήμες διέψευσε κατηγορηματικά και το υπουργείο Οικονομικών.«Ουδέποτε τέθηκε θέμα, από την τρόικα, εγκατάλειψης νησιών της ελληνικής επικράτειας», ξεκαθαρίζει το ΥΠΟΙΚ στη σχετική ανακοίνωσή του, συμπληρώνοντας πως οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο είναι προϊόν φαντασίας και  δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....