Καθυστερούν ...και την ψειρίζουν...

Κύριε  Πρόεδρε....!!!
Τους στέλνεις Μηνύματα....!!..με το συμπάθιο ..αλλά νομίζω πως σε γράφουν..!!!
Τους το λες...!
<<Δώστε τέλος με την Ελλάδα....μας καίνε άλλα...έχουμε την μεγάλη παρεξήγηση με την Ρωσία...βιάζομαι να αλλάξω το παιχνίδι...
Έχω στριμώξει τους "Τζι επτά".. στο δωμάτιο..επιτέλους να συνεννοηθούμε...για τα άλλα διεθνή προβλήματα...που μαζεύονται σωρηδόν....>>
Τους το είπες με τρόπο...συγκαταβατικό....!!!
<<Βοηθήστε τους Έλληνες...γιατί αλλάζει το Γεωστρατηγικό παιχνίδι...>>...Ξύπνα ...Βασίλη..!!!
 Αυτοί ψειρίζουν...τη Μαϊμού...!!!
Μέχρι και ο Σώρρος...ο αρχιτζογαδόρος,  έβγαλε την πετσέτα του ...άφησε τα μαχαιροπίρουνα...στο τραπεζομάντιλο, πριν του σερβίρουν Μαριναρισμένα την...Ψωροκώσταινα...στο πιάτο για Ορεκτικό...
-Να συγχωράτε  που σας πάει ..ο Πρόεδρος!!!..λέει στο Ευγενιδειο...με νόημα...παλιά από κάποια σύναξη...!..
.-Σε καλό να του βγει...!...Με εσάς τους ξεροκέφαλους. που σας έχω άχτι....θα σας είχα καταπιεί αμάσητους..!
Σώρρος ...είναι ...έτσι θέλει να σκέπτεται...!
Έχω και εγώ...ο ταπεινός ,ψαράς τις δικές μου...απόψεις...!..Άσε..που έχω πάθει και πλάκα...στα πολιτικά.
...Γύρισα φρέσκος και ανανεωμένος...από την Κρυσταλλία πηγή...που ήπια του σκασμού...προχθές στην εκδρομή προς.. στους Δελφούς...μπας και...δω κάτι από το...Μέλλον...ως αναφέρεται...εις τας  εκεί μαρμάρινας...πλάκας...
Εκ του προχείρου...άνοιξα ένα μπουκαλάκι ούζο...στο ταξείδι..και το κατέβασα....ενισχυτικά...μπας και δω...τίποτα δυσνόητα..πολιτικά οράματα...!
Τι να δω...!!!
...Πλάκες χρυσού...σε Παλέτες...ξεχασμένες...και παραιτημένες σε Αεροδρόμια ασυνόδευτες..!!!
Αν...αν έχουμε τόσο πολύ χρυσάφι και μας περισσεύει...τι τον  θέλουμε τον Ριχάρδο...?
Κάθε τρεις και μία...να βγαίνει σαν τον.."Κούκο"..στα τηλεπαράθυρα...την ώρα που χωνευουμε...το μεσημεριανό..μας...να μας θυμίζει...πως είμαστε για τα ...μανταλάκια...
-<<Αν σας περισσεύει ..κάποιο κόσμημα...από τις καλές σας ημέρες,..
....Αν είστε τυχεροί.και δεν σας έχει επισκεφτεί κάποιος ληστής... για να σας ξαλαφρώσει...και δεν σας έχει παραμορφώσει το πρόσωπο,  εμείς είμαστε εδώ...να σας παρηγορήσουμε..με το αζημίωτο... να σας πάρουμε,ακόμη και το δακτυλίδι της ...Γιαγιάς..>>!!!
 Κι όλοι...στον κόσμο..έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον...και με αγωνία...παρακολουθούν τους θεσμούς...που τρέχουν να κάνουν μαλάξεις...να σώσουν τη μισολιπόθυμη χώρα μας...!
Αξιοθαύμαστοι.....Ταχύτατοι...Αλληλέγγυοι...εμπεριστατωμένοι ..πηγαινοέρχονται στο "Μπράσσελ" να λύσουν ..το πρόβλημα..με ανούσιες εξισώσεις...!!
Μόνο εμένα ...κατατρώγουν οι "Ερινύες"...και η απογοήτευση...γιατί...πολύ..την ψειρίζουν την Μαϊμού.!
 -Τι σφυγμό...έχει...Επίτροπε..?
-Έξι,κόμμα...τρία...!!!
-Να της τον...αυξήσουμε...θα πέσει σε κόμμα....!!!
-Δεν...έχουμε..περιθώριο για ισοδύναμα...!! κάνω πρόταση..να αυξήσουμε τον ΦΠΑ..λίγο ηλεκτροσόκ...με αύξηση στη ΔΕΗ...και..βλέπουμε..που δεν το βλέπω...αν θα ζήσει για σύνταξη...!
-Τι να δείτε....Μωρεεέ...???.....φωνάζω..από αυτό το Σαϊτ...ανοίγοντας το παράθυρο...(πολλές φορές μου το κλείνουν κατάμουτρα..)...!!!..Φέρτε...ένα ..Παπά...να την εξομολογήσει....δώστε της μία..Ένεση  "Νευροπιόν"..μπας και κουνήσει το...δαχτυλάκι της....!!!
.Φέρτε ..κάλλιο..και αγιασμό ..φέρτε.. κάλιο και αγιασμό...!!!
Πάνω στην αναμπουμπούλα...ξαναπαίρνει ο Πρόεδρος...!
-Τι...κάνατε με την Ελλάδα...βρέθηκε λύση...?
-Ψάχνουμε...φόρμουλα...είμαστε στη συρραφή...των λέξεων.!!!
-Μην το ψειρίζετε..άλλο...έχω..επείγοντα..θέματα..με τους G7  περίπλοκες διενέξεις με τους Άραβες...κινδυνεύουν Κεφάλαια...δεν βοηθάνε οι Κινέζοι...θέλω να στείλω τον Γιούγκερ...να κτυπήσει φιλικά την πλάτη στον Πούτιν...κι εσείς καθυστερείτε...ρεζίλι γινόμαστε...!
-Μας τσιτώνει ο Σόϊμπλε...!
-Να τον κτυπήσει ..εκ μέρους μου αγαπησιάρικα...στην πλάτη ο..Γιούγκερ..τον ξέρω είναι θυμωμένος...ας τα βρουν με την  Άντζελα...!!
-Πρόεδρε....βιάζεσαι..!!!
-Ρε κάντε αυτό που σας λέω...!!!!...και τώρα που το θυμήθηκα....με έχει πρήξει ...ένας ..Μπάρμπα Γιάννης....από Σαλαμίνα.....κόψτε...αυτόν το Ριχάρδο...να ησυχάσω ..με τα τηλεφωνήματα.....του..
-..ΟΚ....Πρόεδρε......ελήφθη...Ροντζερ...!!!!
..Ξέμεινα και εγώ από ούζο...όμως δεν συνεχίζω...την πρωτότυπη  αναδρομής περιπλάνηση...γιατί το πράγμα θα φτάσει μέχρι τους Τζιχαντιστές.
Κρυσταλλια πηγή...τέλος......είμαι τώρα στην Αθήνα....εκτός...αν ποιώ...εμφιαλωμένο...που είναι πλούσιο..σε χλαμύδια..και πολυφαινόλες...
Κάτσε καλά Μπάρμπα Γιάννη....και πολλά είπες...
Τώρα...μάλιστα σουρωμένος δεν είναι  ώρα να εκτίθεσαι..!!!










 







Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....