τα...υπερκείμενα...τοις υποκειμένοις......

.....Τότε..που τα έγραφε..ο Μπάρμπας...


ΤΕΤΆΡΤΗ, 18 ΜΑΪ́ΟΥ 2011




Χρυσή μου κυρία αυτό το παράπονο σε τρώει ...και δεν μας το έλεγες?


Εθυμα ....και ...σοβαρά...!!!!

Βρε....συ...Μερκελάκι.....βρέ παραπονιάρικο...κατεστημένο που δεν "νογάς"(κατανοείς) ότι αυτό που ζητάς προκειμένου να βοηθήσεις τους Ελληνες να ορθοποδήσουν, είναι άδικο και καταχρηστικό.
Και δεν το λέω με αντιπάθεια η αντιεξουσιαστικό μένος αγαπητή μου κυρία, αλλά βάζω το ένα χέρι στην καρδιά και το άλλο το απλώνω προς το μέρος σου, και ζητώ να με κοιτάξεις στα μάτια....να καταλάβεις τι θέλω να πω...!!!
Όχι προς Θεού ότι κάποια από αυτά που προτείνεις, και δικαίως σε εξοργίζουν βέβαια δεν θα μπορούσαν να διορθωθούν η και να τροποποιηθούν, γιατί κατά κάποιο περίεργο τρόπο, μηχανισμοί προστασίας ,και ελέγχου, είχαν προ πολλού αχρηστευθεί , αλλά προς χάριν αυτού του γεγονότος, οι Έλληνες είχαν πέσει Θύματα ,αδικιών παραγκωνισμού ,και κοινωνικής απαξίωσης, πολλώ δε μάλλον όταν έβλεπαν δίπλα τους κάποιους άλλους, να δημιουργούνται σε τάχιστο χρόνο, και αλαζονικά να περιφέρονται προσβάλλοντας το φιλότιμο των υπολοίπων.
Γιατί ας μην γελιέσαι εσύ και οι υπόλοιποι Γερμανοί καλή μου κυρία, μάθε πως οι Ελληνες και συντρέχτες είναι και δημιουργικοί, και μπροστάρηδες σε κάθε προσπάθεια, αδιαφορώντας πολλές φορές αν το αντίτιμο της αμοιβής τους είναι ένα ..."μπράβο" παρά ένα χρηματικό αντιστάθμισμα.
Δεν είναι λίγες οι Εταιρείες που υποστηρίζονται και συνεργάζονται με το έθνος σας και νομίζω πως μόνο θετικά και ευχάριστα λόγια έχεις να πείς για τις αμοιβαίες και επωφελείς σχέσεις....κυρίως μικρο εταιριών και των προσπαθειών τους.
Αλλά να μας θέτεις όρους και προϋποθέσεις και μάλιστα του πάρα κάτω διακοινωθέντος μηνύματος......" κόψτε συντάξεις και διακοπές."...του στυλ ..."κούρεμα " με την ψιλή....αυτό πάει πολύ....και άδικο επαναλαμβάνω για τους εξής λόγους.
1) Σε βίους παράλληλους οι Γερμανοί διαφέρουν ...και από άποψης κλιματολογικής,συμπεριφορών ,κουλτούρας,..ακόμη και πολιτισμικές αποκλείσεις ως ένα βαθμό που εγώ κατανοώ και θεωρώ φυσιολογικό.....θέλω να πω δηλαδή ...ότι το ίδιο παραγόμενο έργο....με άλλα βιομετρικά κριτήρια θα παραχθεί σε διαφορετική Γεωγραφική παράλληλο όσο αυτό συντελείται σε αντίστροφη προς τον Ισημερινό απόσταση...!
Αυτό αλώστε έχει παρατηρηθεί και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού...όπως...συμβαίνει στις κατά τα άλλα "Ενωμένες Πολιτείες."
Άλλα τα...μάτια του λαγού...στην Πενσυλβάνια ...και τον Κάναδα....και άλλα της...Βραζιλιάνας Κουκουβάγιας....που λιάζεται ακόμη και την Νύκτα..άμα της "κάτσει... Νυκτερινό καμάκι"....
2) Ξεκινήσαμε μαζί την αναδόμηση των Εθνών του 2 παγκοσμίου πολέμου...
Ποτέ δεν πήραμε Πίσω αυτά τα χρήματα που συντηρούσαν το κράτος μας ..έστω αυτά τα λίγα...με αποτέλεσμα να καταχρεωθούμε...και να υποθηκεύσουμε τις πρώτες μεταπολεμικές γενεές.....δηλαδή ποιες γενεές....? ....αυτές που ξελιγωμένες από τα δεινά...των 2 μετέπειτα εμφυλίων ..σπαραγμών ....αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν....στη χώρα σας...στην Αμερική ...Αυστραλία...κ.α.
Έφυγε το λίγο ζωντανό νεανικό αίμα της Νεολαίας..μας για να δουλέψει...και να ορθοποδήσει...
Έμειναν οι χήρες ...και τα ορφανά....να κρατήσουν αυτό τον τόπο....με αυτά τα ορφανά συνδιαλέγεσαι τώρα...και ζητάς......και ζητάς.....να υποθηκεύσεις τα.....παιδιά του....θα ήθελα να μην είμαι σκληρός μαζί σου αν αυτό δεν είναι ...κατάχρηση...πες μου κάτι να αλλάξω διάθεση...!
Θες να συμφωνήσω μαζί σου ότι αν και στην Ελλάδα ο "Απο μηχανής ...Θεός...εγκατέστησε και πρωτο λειτούργησε την μηχανή του",........εν τούτοις......στις μέρες μας....δεν βοήθησε ...σε μια σύγχρονη ... ηλεκτρονική και ψηφιακή αναβάθμιση...στο βήμα περίπου ..του δικού σας έθνους, ώστε να επιβλέπονται και κατανέμονται επί το ορθόν οι λειτουργικές ..κλπ δαπάνες... του κρατικού προϋπολογισμού.
Και επειδή .....ενός κακού μύρια έπονται ......θα μπορούσα να απαριθμήσω πλείστα ...άλλα..συναφή.. του κακού μας καιρού...που μας βρήκε και δεν είστε αμέτοχοι....!
Την θυμάσαι...Μερκελάκι μου ...την ..Κόκκινη Αρκούδα..?? Να στην θυμίσω εγώ ο Γεράκος γιατί πιθανόν να είσαι μικρή.....
Όποτε λοιπόν λιώνανε οι πάγοι...με την Αμερική...Αυτή ..η Άτιμη ξυπνούσε....γκάριζε ..... άνοιγε το στόμα της....και απειλούσε τον Πλανήτη...με.... θερμό επεισόδιο...μας φόβιζαν οι της ....αντίπερα ..ότι θα κατέβει...και θα μας κατασπαράξει....
-Αγοράστε...κανένα υποβρύχιο...κανένα τανκ....τίποτα ρουκέτες....κανένα αντιτορπιλικό....και μάθετε τον πολίτη να κρατάει ... πολεμικό...όπλο....!...τότε μάθαμε και το Αγγλιστί..."επ .ομουου...Αρμ"
Και ενώ εσείς δεν υποστείλλατε τις" Αξίνες" αλλά συνεχίσατε με τους μετανάστες μας να αναδομείτε την Γερμανία,...και ..μπράβο σας....εμείς φιλάγαμε .....καραούλι στο υπογάστριο της Ευρώπης.
Και ...επειδή όπως μας θυμίζεις.....τίποτα δεν χαρίζεται....μία ζωή είμαστε χρεωμένοι.....
Και όταν η Κόκκινη αρκούδα...έγινε "Μάπετ...Σόου" και Πρωταγωνιστής για να γελάνε και τα παιδιά... τρώγοντας...πίτσες.....σεις γκρεμίσατε τα τείχη...και σφιχταγκαλιαστήκατε....με τους ανθρώπους του παρασκηνίου ....αυτούς δηλαδή που κινούσαν...τα νήματα...και τις ...γκριμάτσες της...!
Και πάλι τότε είπαμε ...τι τα θέλουμε τα όπλα?....Άχρηστα μας είναι.....Αλλάξατε...τροπάρι....
-Φυλαχτείτε από τους απέναντι.....θα σας φάνε το Αιγαίο.... κόβουν ...βόλτες....
-Γείτονες...είναι....συνέταιροι στην Ενωμένη Ευρώποι θα γίνουν ... νιτερέσα... θα ανοίξουμε γιατί να μην βολτάρουν...?...Εγγυηθείτε μας τις συμφωνίες του άρθρο 5 των αρχών της Κοινοπολιτείας...
-Απα...πα...παα ....το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για σας...είναι να συνεχίζουμε να σας πουλάμε όπλα....και αρχίσατε τις.....προσφορές......μα ...κάτι προσφορές.....τρόμαξε και ο...Εισαγγελέας....της Γερμανίας......και διέταξε ..δίκες.....για αυτές μιλάμε ακόμη.....και σεις μας αδικείτε......γιατί το ..κάνετε..αυτό Αγαπητή μου Κυρία....????
Τώρα που ορθοποδήσατε..έχετε το μαχαίρι...και βάζετε ασύμετρα σημάδια να κόψετε την Πίττα
Είστε σίγουρη για τα επιχειρήματα σας...εκτός κι αν ρίχνετε το γάντι για την σειρά διάλυσης της "Ενωμένης Ευρώπης" μετά την Σοβιετική Ένωση....κάτι ...που από καιρό ...ζητούσε ο κ Κίσσιγκερ.
Θεώρησα " έχοντας γνώση τοις υπερκειμένοις....να διαβάσω αυτό το υποκείμενο...γράφημα....".άνευ φόβου η...πάθους...
Μπάρμπα Γιάννης ..ο Ψαράς..!!!

Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη



 
  • Η έγκριση του προγράμματος από τη Μπούντεσταγκ δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση, καθώς οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) και οι Πράσινοι αναμένεται να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας.
  • Η Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ είπε στο Eurogroup τηλεφωνικά ότι δεν μπορεί να δεσμευθεί ωσότου το Διοικητικό Συμβούλιο του διεθνούς χρηματοοικονομικού οργανισμού αξιολογήσει την κατάσταση το φθινόπωρο.
  • Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επανέλαβε την αντίθεσή του στην απομείωση της ονομαστικής αξίας του ελληνικού δημοσίου χρέους σε συνέντευξή του στη Deutsche Welle χθες Σάββατο.
  • Αλλά η συμφωνία η οποία εγκρίθηκε από τους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες προχθές Παρασκευή αφήνει ανοικτό το εάν το ΔΝΤ θα παίξει κάποιο ρόλο.
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....