Απαράδεκτη πολιτική μικροψυχία...

Εύθυμα και σοβαρά....

                                                                    του..... Μπάρμπα Γιάννη...του Ψαρά

     'Όλα δείχνουν ...την μικρόψυχη αντιμετώπιση των Γερμανών ,απέναντι  στο εμφανιζόμενο πλέον πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα...τελευταία ..και δυστυχώς όχι μόνο...γιατί θα ακολουθήσουν και άλλοι..γείτονες....!
  Αφού με τους συνδυασμένους  συκοφαντικούς ισχυρισμούς...ότι δήθεν είμαστε ανίκανοι να διαχειριστούμε ...τα του οίκου μας....απέσπασαν ψήφους του 68% του Γερμανικού εκλογικού σώματος, καθοδήγησαν και έστρεψαν την Μήνη, και την Χλεύη εναντίον μας.
  Ενεθάρρυναν  και  "έσφιξαν την Πολιτική Θηλιά στους  εκπροσώπους του Ελληνικού λαού, με εκβιαστικούς όρους, γνωρίζοντας  εκ των προτέρων ότι...... υπό την ανάγκη διενέργειας εκλογών  που έχουν συμφωνηθεί ,θα πάρουμε ...αναγκαστικά ...τα ..αντεργατικά ..αντιαναπτυξιακά ...και εξευτελιστικά..δίκην τιμωρίας ...μέτρα...!... Άλλως ...στην περιρρέουσα Ευρωπαϊκή  ατμόσφαιρα...θα κάναμε σεργιάνι...με την Ταμπέλα και  διεθνώς ... ως .. χρεοκοπημένα ... Μπατήρια....!
  Γνώριζαν βεβαίως..τα  ενοχικά διλήμματα που θα προκύψουν...τόσο μεταξύ των βουλευτών αμφοτέρων των παρατάξεων, τα διαλυτικά...στοιχεία των χαοτικών αντιπαραθέσεων και αντεγκλήσεων,μεταξύ των αρνητών, και ...μη του Μνημονίου, σε βάρος του κόσμου ..που τραυμάτισαν τις κύριες πολιτικές  παρατάξεις
  Το  επικείμενο απολογητικό ...υπόμνημα..που πρόκειται ...να χρυσώσουν...για να το χάψει ως αντίδοτο.& αναλγητικό φάρμακο ο ..."στριμωγμένος..και θυμωμένος " ψηφοφόρος πολίτης....στις προσεχείς εκλογές.
  Αυτό άλλωστε εξηγεί και την συνεχιζόμενη μετ...επιτάσεως....τήρηση των υποσχόμενων...σκληρών όρων ,του μνημονίου, εκ μέρους του Κ Σμοϊμπλε.
   Η κρυφή κάμερα στη στιχομυθία με τον Πορτογάλλο Πρωθυπουργό ...αποκάλυψε όταν  ο πρώτος  ζήτησε ...δάνειο  και  κατέδειξε ...το Γυφτοπάζαρο...και την Έλλειψη πολιτικής οξυδέρκειας που πρέπει να έχει  ένας πολιτικός διαχειριστής...Υπουργός....με το βάρος και την ευθύνη.. του συντονισμού....ενός Ευρωπαϊκού οράματος.
  -Κάτσε να δώ τι θα προκύψει με τους Έλληνες...και ανάλογα θα σου δώσω...!!! Στο υπόσχομαι...είπε 
   - Σας ευχαριστώ...εκ...των προτέρων ...τον υποχρέωσε ο...άλλος.. ανακουφισμένος...(Υποψιάζεστε ..τι να προσεύχεται..μέσα του..?....η...Κατσίκα ...του Γείτονα....να ψοφήσει...κι ανάθεμα το..όραμα.. με τις κολοπιλλάλες  που τον δέρνουν σε αυτή τη συνάντηση...).
   Όμως ...δεν θέλω να παραστήσω τον Γέροντα.... Παΐσιο...ούτε να καβαλήσω το καλάμι...με την υπερβολή της φαντασίας μου....
  Επειδή γνωρίζω  το τι πρόκειται να επακολουθήσει...με τις εξορύξεις πετρελαίου...όπου υπάρχουν 
 τεράστια ...κολοσσιαία και ασύλληπτης... σύμφωνα με τα τελευταία  στοιχεία μέτρησης υδρογονανθράκων ...ποσότητος... σε...αποθέματα φυσικού ..Αερίου...και πετρελαίου,σε πολλά σημεία  της υποθαλάσσιας ...και μη ...Ζώνης εκμετάλλευσης ... στην Πατρίδα μας...για την οποία ενδιαφέρονται ... Ρωσικοί ..και Αμερικανικοί ... Όμιλοι..που λόγω εκτάκτων συνθηκών ... και διάρκειας ψυχρού πολέμου με τις χώρες της Ασίας....συνεννοούνται και επιταχύνουν...τις εξορύξεις....ομοθύμως....και μην εκπλήσεσθε...!!!...Μιλάμε για πολύ χρήμα... ποσοστών...
       Να σας θυμίσω ...τι έγινε κατά την ανακάλυψη ..της Πρίνος..4....όταν ο Αμερικανός ειδικός "Χόρευε κυριολεκτικά ...από την χαρά του ...  πάνω στο γεωτρύπανο.."λέγοντας...στους δημοσιογράφους ..ότι :
  -Σε αυτό το πηγάδι ...και μόνον...εξασφαλίζονται ημερησίως...  σε   ροή .2.000.000  βαρέλια...ημερησίως....!!...(Διαβάστε...στην διεκπεραίωση των εφημερίδων τα σχετικά της εποχής ...άρθρα...)
    Φυσικά ...το πηγάδι ... όλως...περιέργως σφραγίσθηκε...άγνωστο ...πώς κι γιατί...και ο Τεχνικός...φυγαδεύτηκε με ελικόπτερο...σταματώντας την ...πάρα πέρα ..έρευνα....(πολλά τα...λεφτά...Αρη..)
 Η εκμετάλλευση συνεχίστηκε ..στον  ανακαλυφθέν τα και ...ήδη υπάρχοντα περιορισμένο χώρο... Πρίνος ..της Θάσου.....
    Δεν θα σας κάνουν λοιπόν.. τη χάρη ...νά έχετε το πάνω ...χέρι....γιατί ούτως ...η Άλλως ...δεν κυβερνώνται ..οι Λαοί... με αυτές τις πρακτικές... κατά πως το θέλετε....... 
καταπιεζόμενοι...κατ αυτό τον τρόπο...προπάντων...ως..."δις ..εξαμαρτείν"...του Χρήματος...Κομαντάντ"
Δηλαδή ...δεν το κατάλαβα... οι Άραβες είναι πιο δουλευταράδες από τους Ελληνες...? 
Είμαι αισιόδοξος για να ανατραπεί ο κοντός ψαλμός σας ...και τότε θα ..πείτε ... Αλληλούια...!!!
 Ο δικός μας Πολιτικός κόσμος...θα ανασυνταχθεί   γρήγορα...από την περιδίνηση...και θα ανακαθορίσει..τον" Μαγνητικό Βορρά".
   Και τότε αναρωτιέμαι ...σαν θα του δώσουμε και με το πάρα πάνω τα χρωστούμενα....του Κυρίου...Πιστωτή...
      Πως τάχα θα μας βλέπει...??...με εκείνο το  .. κατά πάνω... φοβισμένο .. & επιφυλακτικό... βλέμμα.....?.
      Η...θα δώσει ο Θεός.....θα βρει δύο λόγια συμπαθείας να πει...για μας...κι ένα χαμόγελο ...που ...το έχει.... φειδωλό.... και.... κρίμα γιατί...είναι ..υπέροχο.....!!!
   Όχι μόνο για την χώρα μας ...Αλλά για την Ευρώπη....ρε Γαμώτο...που αν μη τι άλλο ...εκτός από τον Ήλιο ...και Πολιτισμό.....περιμένει ...να την ζεστάνουμε και με ...Πετρέλαιο....!!!!

Μπαρμπα Γιάννης ..ο Ψαράς.

Ας δούμε το  σχετικό  ρεπορτάζ  της πηγής του Newsbomb.gr.




Σόιμπλε: Η Ελλάδα ζούσε πάνω από τις δυνατότητές της

Καλύτερα προετοιμασμένες για μια ενδεχόμενη αποτυχία της Ελλάδας είναι σήμερα από ό,τι πριν από δύο χρόνια η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα ζούσε πάνω από τις δυνατότητές της
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ZDF, ο κ. Σόιμπλε εξέφρασε την πλήρη κατανόησή του για τη δύσκολη κατάσταση των Ελλήνων πολιτών, ωστόσο επισήμανε ότι η χώρα «ζούσε για πολλά χρόνια πάνω από τις δυνατότητές της».
Ανέφερε επίσης ότι ακόμη και σήμερα η Ελλάδα είναι πολύ ακριβή και πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της.
Υποστήριξε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει τα πάντα για προχωρήσει η Ελλάδα, διευκρινίζοντας πάντως ότι θα πρέπει να το θέλει η ίδια.
Ερωτηθείς σχετικά με τις επικείμενες εκλογές στην Ελλάδα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών παρέπεμψε στο παράδειγμα της Ιταλίας, όπου, όπως είπε, οι Ιταλοί αποφάσισαν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να βάλουν γύρω από τον Μάριο Μόντι μια ομάδα ειδικών.
«Η Ιταλία έχει ήδη σημειώσει πρόοδο. Η Ελλάδα πρέπει αυτό να το σκεφτεί πολύ καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σόιμπλε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....