ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ...!!!

Ακόμα η Ελλάδα σεν ..έπεσε ακόμα δεν λύγισε...τέτοια ξενδιαντροπιά?...κι ένα Δαμάλι...να κτυπήσεις...έχεις το φιλότιμο...να περιμένεις ..να χυθεί το αίμα του ...να το δεις ακίνητο και από σεβασμό...στης φύσης..το μεγαλείο...και του Θεού τα γεννήματα...να...έχεις την υπομονή να μετριάσεις την βουλιμία σου...και μετά ..να το τεμαχίσεις....
     Ούτε 20 ημέρες δεν έχουν περάσει...που έφυγαν από την Γερμανία οι τελευταίοι Αμερικανοί Στρατιώτες κλειδούχοι των δικών σας δεσμωτηρίων...με την υπόσχεση...ποτέ πια ..και για κανένα λόγο να μην προκαλέσετε ξανά τους Λαούς...
   Αυτό που σας βαραίνει είναι φρικτό...και να θυμάστε ότι υπάρχουν εν ζωή ακόμη άνθρωποι που έχετε μακελέψει...γέροι...που ηχεί στα αυτιά τους η
λέξη...Ράους...ύστερα είδαν το σπίτι τους να καίγεται...
  Ορφανα...να κοιτούν ακόμη και σήμερα μήπως στρίψει στη γωνιά η Μάνα...με το δεμάτι ..στον ώμο...να τους χαμογελάσει...
   Δυστυχώς...για αυτά τα εγκλήματα δεν έχετε ακόμη πληρώσει δεκάρα...κρατάτε γερά...τσιγκούνικα τα χρήματα σας..και δικαίωμα σας.
    Ίσως να μην ευθύνεστε και εσείς για κάτι που διέπραξαν οι Γονείς σας...και όλοι μας νοιώθουμε την   Χαρά...ότι έχετε αποκηρύξει το καταραμένο παρελθόν....μη μας ζωντανεύετε λοιπόν..πράγματα που θέλουμε να ξεχάσουμε...
Τώρα που τα όπλα ..έγιναν τέλεια...στον αφανισμό , είναι κρίμα..να τα κραδαίνουν ..."σκουριασμένα ..Μυαλά..!!!
Πήραμε την απόφαση να δουλέψουμε για να σας επιστρέψουμε τα δανικά σας...
   Αφήστε να το εγχειρήσουμε...κι αν λυγίσουμε...σεις ...που υπερηφανεύεστε...για την τελειότητα των μεθόδων σας..γίνετε αρωγοί στην προσπάθεια...όσο και αν αυτό κοστίσει αφού τεφτέρι υπάρχει..στα χέρια της Ιστορίας...με ποσά ...αχρεωστήτως ..καταβληθέντα..αμφοτέρων των μερών!
  Την  στιγμή που κάνουμε αιματηρές ..περικοπές ...σεις αυξάνετε το ημερομίσθιο...στη χώρα σας...
Καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει...δεν μας τρομοκρατήτε......δείξατε τις προθέσεις σας....
...Μην κάνετε όμως το λάθος...να λαφυραγωγήσετε ..τα Νησιά μας...γιατί αυτά..εκτός από την Ελλάδα..ανήκουν και στην Ευρώπη...βάλτε λοιπόν πλάτη ...να παραμείνουν σε ...Αυτή...αν σας έχει μείνει τσίπα....Ομοσπονδιακή...!

Απλές σκέψεις ...από ένα ..Άνθρωπο..που αδυνατεί ..και απεχθάνεται ..την Διπλωματία

Τον Μπαρμπα Γιάννη ...τον Ψαρά.!














Πρόταση – πρόκληση από τον πρόεδρο του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου

«Πουλήστε νησιά για να σας δούμε με ... καλό μάτι»

web only
14/02/2012  23:38
42
 

Μια νέα πρόκληση κατά της Ελλάδας επεφύλασσε παράγοντας της ευρωπαϊκής οικονομικής σκηνής. Έχει περάσει καιρός από τότε που Γερμανοί βουλευτές σύστηναν σκωπτικά στην ελληνική κυβέρνηση να πουλήσει μερικές βραχονησίδες για να ξεπληρώσει τα δημοσιονομικά ελλείμματα της χώρας (δείτε εδώ) και τα αμερικανικά μίντια μετέδιδαν δήθεν αγγελίες πώλησης τμημάτων της ελληνικής επικράτειας (δείτε εδώ), αλλά φαίνεται πως κάποιοι, πέρα από ανιστόρητοι, είναι και αμετανόητοι!

Κι αυτή τη φορά δεν είναι από τη Γερμανία η … «προτροπή» να πουλήσει η Ελλάδα τα νησιά της, αλλά από την Αυστρία. Και δη από τον πρόεδρο του Αυστριακού Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κρίστοφ Λάιτλ, ο οποίος δηλώνει πως η Ελλάδα «θα μπορούσε να προχωρήσει στην πώληση μερικών, απομακρυσμένων, ακατοίκητων νησιών»!

Υποστηρίζει μάλιστα πως αυτό δεν θα εξυπηρετούσε τόσο από πλευράς μείωσης του χρέους, αλλά θα εκλαμβανόταν από τους Ευρωπαίους εταίρους μας ως μια συμβολική χειρονομία και θα είχε οφέλη για τους Έλληνες αφού «θα επηρέαζε θετικά το κλίμα στην Ευρώπη για την Αθήνα».

«Δεν πρόκειται για τα ίδια τα χρήματα, που θα εισπραχτούν, αλλά για μια κίνηση που δείχνει ότι η χώρα είναι πρόθυμη σε αυτή την κατάσταση να μην ζητά μόνο βοήθεια από το εξωτερικό, αλλά να κάνει και η ίδια ό,τι μπορεί» αναφέρει χαρακτηριστικά ο χερ Λάιτλ σε συνέντευξή του στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΡΑ).

Αναγνωρίζει πάντως πως μια τέτοια ενέργεια σίγουρα δεν είναι εύκολη για τους Έλληνες, τονίζει όμως πως έτσι «θα μετριαστεί το κλίμα που επικρατεί στην Ευρώπη κατά της Ελλάδας»!

Στην ίδια συνέντευξη σπεύδει να απορρίψει κατηγορηματικά μια χρεοκοπία της Ελλάδας ή μια έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη, σημειώνοντας ότι από οικονομική άποψη είναι ανυπολόγιστες οι ψυχολογικές συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης και για τους Έλληνες και για τους Ευρωπαίους.

Δηλώνει όμως προβληματισμένος από το «ελληνικό πρόβλημα», λέγοντας πως η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει ξαναβρεθεί ποτέ μπροστά σε μια τέτοια πρόκληση και απευθύνει έκκληση να προχωρήσουν στη χώρα μας επενδύσεις στην καινοτομία, την παιδεία, την έρευνα.

«Μόνον με λιτότητα, ο ασθενής θα μας πεθάνει κατά την εγχείρηση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λάιτλ, ο οποίος θεωρεί πως το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι η απώλεια της ανταγωνιστικότητάς της απέναντι στην Τουρκία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Και καταλήγει λέγοντας πως τάσσεται υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγων. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....