Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΞΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΘΗΡΙΟΥ».

1 Γιατί υπήρχαν και υπάρχουν ΄και τέτοιοι. 
Μιλάμε για συνειδητοποιημένη αναμονή του θηρίου. Είναι γεγονός πως η εποχή μας παρουσιάζει μια θλιβερή πρωτοτυπία σε σχέση με παλαιότερες εποχές. Την έντονη και μάλιστα ελεύθερη δραστηριότητα των σκοτεινών δυνάμεων στο δυτικό χριστιανικό κόσμο. Παλαιότερα δεν υπήρχαν πχ Σχολές ή καταστήματα ειδών Μαγείας και εκκλησία του Σατανά ή αν υπήρχαν δεν λειτουργούσαν ελεύθερα και επίσημα, στο φως της δημοσιότητας και στο προσκήνιο του κοινωνικού βίου. Αντίθετα, κινούνταν με προφυλάξεις στο περιθώριο της δημόσιας ζωής, στο "σκότος" για να αποφύγουν την κοινωνική κατακραυγή. 
Σήμερα, κάποιες τουλάχιστον από τις σκοτεινές δυνάμεις, όχι μόνο κινούνται στο φως της δημόσιας ζωής, αλλά και προκαλούν εξαγγέλλοντας το δήθεν τέλος του Χριστιανισμού και την αυγή μιας "Νέας Εποχής", της εποχής του Υδροχόου. 
 Η ιστορία ξεκίνησε από τον πνευματισμό της Έλενας Μπλαβάτσκυ, του Αρθουρ Κόναν Ντόυλ και άλλων  για να καταλήξει στην ίδρυση της Σατανιστικής Εκκλησίας και μια σειρά άλλη παρόμοιων σατανικών ιδρυμάτων που μάχονται ανοιχτά το Χριστιανισμό και εξαγγέλλουν την έλευση ενός καινούργιου Μεσσία. 
Το βιβλίο της Αλις Μπέιλυ"η επανεμφάνιση του Χριστού" είναι χαρακτηριστικό αυτής της τάσης. Ολόκληρο το κίνημα της "νέας εποχής" περιστρέφεται γύρω από αυτόν τον άξονα, της αναμονής ενός νέου Μεσσία. 
 Δεν αναφερόμαστε σε περιπτώσεις σχιζοφρενών σατανιστών που νόμιζαν ότι είναι ο Αντίχριστος. Γικότερα διαπιστώνεται η ύπαρξης μιας προσμονής, μιας προσδοκίας στο χώρο των σκοτεινών δυνάμεων, μιας ελπίδας ότι ήρθε η ώρα τους.

Αυτή τη θεωρία την είδαμε να εκφράζεται ως διακαής πόθος σε γραπτά επιφανών εκπροσώπων της "Νέας Εποχής" ή ως λαχτάρα για την έλευση του θηρίου της Αποκάλυψης σε γραπτά επιφανών μάγων. 
Την είδαμε ως απλή αναφορά σε λαϊκά εγχειρίδια αστρολογίας ή σε best sellers να ασκεί την επίδρασή της στα λαϊκά στρώματα.
 Αλλά και να κυκλοφορεί ως διάχυτη αντίληψη, ως επιθυμία για κάτι νέο, καλύτερο και ανώτερο. 
Όπως ήταν φυσικό όλη αυτή η κίνηση ενεργοποίησε τον συναγερμό στα επιτελεία διαφόρων χριστιανικών ομάδων που οχι αδικαιολόγητα τον θεώρησαν σαν σημείο των καιρών.

................................................................................................................................................
       ΣΧΌΛΙΑ FACE

  • Giannis · Κορυφαίος σχολιαστής · 62 ετών
    Πόσο πιό μεγάλη και κακομούτσουνη να είναι η όψη αυτού του θηρίου...?...που...τόσες σάρκες παιδικές αθώες... τρώει στον κόσμο....και...τόση λύπη προκαλεί...ο ίσκιος του...όταν ξαπωσταίνει στη Συρία....όταν πίνει τον αιματοφραπέ του στα σχολεία των ΗΠΑ......η μακελεύει σε θέατρα της Ρωσσίας...?...όταν "αερίζει.."...με το...τσουνάμι του...και καταποντίζει ακτές...και πολιτείες....όταν ...βασανίζει πειραματόζωα...Κράτη....σε Χρηματιστηριακά...κλουβιά...?...
    Πόσος φόβος θα χρειασθεί ακόμη ...για να δούμε το πραγματικό του πρόσωπο...?...Μήπως ...αυτό το τέρας ...είναι ο...ίδιος ..ο φόβος ....που θρονιάσθηκε στην ...καρδιά του ανθρώπου...την απορυθμίζει...σιωπηλά....και την εμπλουτίζει με αθηρωματική σαπίλα...στων καιρών τα...εμφράγματα...?...
    Αν παραδόξως...ναί...τότε ..η Ιστορία ...προστάζει ...στο εγγύς...βήμα....τον Σύγχρονο Ηρακλέα...να παρει το..."ρόπαλο..¨" ...τον Γυτευτή...τη ...βασκανία....την Οικουμενική Σύνοδο...σε απαρτία...& ετοιμότητα...!!!...
    Εν...... πάσει ...αρχή...ην...ο..λόγος...!!!

  • Χριστόφορος · Κορυφαίος σχολιαστής · Ioánnina, Greece
    Ναί βρε, έλευση του αντίχριστου που λέμε εμείς οι Χριστιανοί...Να ξέρετε όμως ότι εμείς οι ορθόδοξοι θα μας επιτραπεί να προετοιμάσουμε την οικουμένη όλη για την έλευση αυτού του τελευταίου αντιχρίστου!!Δεν πιστεύεται???Και να δείτε πάλι δεν θα πιστεύσετε...

    • Xristos  Κορυφαίος σχολιαστής · 2ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών
      ...ετσι ειναι αδερφέ και θα πλανεύσει και πολλούς πιστούς να ξερες ποσο πανουργο σχέδιο ετοιμάζεται!ΕΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!Ευτυχώς που όλοι θα ξέρουν τι πρέπει να πραξουν και παρολα αυτά θελει πολυ πιστη θαρρος και δυναμη για να κρατηθούμε στον αγώνα μας ΑΛΛΑ ΑΞΗΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΕΙΨΟΥΜΕ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....