Ίντα...μωρέ....το..λες, και....δεν το...κάνεις...?

To ανέκδοτο της ημέρας! «Πόλεμο» στην ανεργία κήρυξε ο Σαμαράς


«Πόλεμο στην ανεργία» κήρυξε σήμερα ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια ευρείας σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των Υπουργών που έχουν την ευθύνη των παραγωγικών υπουργείων.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς δήλωσε είπε στους υπουργούς του: «Βασικό μας μέλημα είναι, κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, ιδίως για τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι δυσκολεύονται να βρουν δουλειά, και σκέφτονται να μετακομίσουν στο εξωτερικό».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Αθανάσιος Τσαυτάρης, Κωστής Χατζηδάκης, Κώστας Μουσουρούλης, Γιάννης Βρούτσης και Όλγα Κεφαλογιάννη.

Βγαίνοντας ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός σήμανε συναγερμό. Γενική επιστράτευση όλων των παραγωγικών υπουργείων και όχι μόνο. Υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς. Ξεκινάει ο πόλεμος κατά της ανεργίας, με έδρα το γραφείο του ίδιου του πρωθυπουργού».



Να υποθέσουμε ότι όλοι οι εκπρόσωποι των παραγωγικών υπουργείων θα θεσπίσουν κι άλλους φόρους και θα αυξήσουν τη γραφειοκρατεία και τα εμπόδια στο επιειρείν εξοντώνοντας με νέες μεθόδους τον ιδιωτικό τομέα. Δε φτάνει που είναι ανακόλουθοι σε όσα έλεγαν προεκλογικά κόβουν το κλαδί πάνω στο οποίο κάθονται, επιχειρώντας να εξαθλιώσουν τη μεσαία τάξη κι οδηγώντας στην απελπισία νέους επιστήμονες όλων των κλάδων, επαγγελματίες, εμπόρους κι ένα σωρό άλλες παραγωγικές τάξεις ,την ίδια στιγμή που αρνούνται να πετάξουν έξω από τον παρασιτικό δημόσιο τομέα που οι ίδιοι έστησαν τόσα χρόνια ακόμα και τους επίορκους. Τη στιγμή που ακόμα και σήμερα βγαίνουν στη σύνταξη συμπολίτες μας στα 43 τους χρόνια!!!
Τουλάχιστον δώστε 2-3 καλά δείγματα καταπολέμησης της ανεργίας κι ελπίδας στον κόσμο και μετά ξεκινήστε να το επικοινωνείτε...μεχρί τότε τέτοιες δημοσιεύσεις και τέτοιες δηλώσεις προκάλουν μόνο γέλιο ή οργή!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....