Στων καιρών τις ...... Σειρήνες

Κενό .......ηρώων...:

 Κ. ...Pellump Xhufi ....:  
Μην ψάχνετε να τεκμηριώσετε ..με τον επιπόλαιο χαρακτηρισμό σας.... αυτές τις αθλιότητες.
  Διότι...όσους ήρωες ανέπτυξε ...η Αλβανική αντίσταση ...στα Μαύρα χρόνια του Χόντζα....και... σας θυμίζω...πρόσφατα...τα κάτεργα που περίμεναν ,... οι τάφοι ..που ...σκέπασαν δράματα... τα υπόγεια που εξαφάνησαν...σκεπτόμενους διαφωνούντες........
   Δεν βλέπω να περισσεύουν ....και πολλοί ήρωες....στη χώρα σας...!
   ...Αντίθετα ...όταν έσπασαν τα δεσμά σας...ανεξέλεγτα όπλα πλημυρισαν ,φυλακές άνοιξαν .....και ποινικά εγκλήματα....με ύποπτο διαβατήριο...μετανάστευσαν και έγιναν μάστιγα...σε γείτονικές..όπως η δική μας χώρες...! 
   ...και επειδή ...τα Βαλκάνια ...ιστορικά ανήκουν στους πλέον καταπιεσμένους λαούς της Ευρώπης....έχουν τους πιό πολυάριθμους ...βραχύβιους...και φανατικούς επαναστάτες...!
   Με μία ομως διαφορά...!!
   Κάθε φορά που το άστρο τους ...έλαμπε...στα ηρωϊκά κατορθώματα τους,....λεπίδι και βασανιστήρια..ακολουθούσαν το σύντομο τέλος ..τους..... 
   Η..απολυταρχική ολιγαρχία .. των καιρών ...δεν άφηνε περιθώρια να γίνουν Μύθος....!!!...
    Σε όλους αυτούς η Ελλάδα στάθηκε ευγνώμων ...τους τιμά τους έστησε αγάλματα....έιτε... Παπάδες...ήταν ...ήτε Λόγιοι....είτε πλούσιοι...Ευγενείς...είτε ταλαίπωροι...φτωχοί...μαχητές...του ελεύθερου νού.....!... 
     Αυτό μας έλλειπε ...τώρα...να ξεχωρήσουμε τον Λόρδο Βύρωνα...γιατί δεν ήταν Έλληνας, τον Ρήγα Φερραίο,τον Κατσαντώνη,τον Καραϊσκάκη.....και τόσους επίγονους...από αυτους... και απόγονους σήμερα ...που δίνουν ...το αίμα τους...και όρκο...λατρείας...στα ιδανικά....υπεράσπισης ...σωτηρίας ...των θεσμών ...και του μεγαλείου της Ελλάδας...! 
   Αφήστε λοιπόν την φθηνή...σας προπαγάνδα.... ..
   Και θα επαναλάβω..αυτό που είπε κάποτε σε κάποιους άλλους όμορους ..ονειροκατακτητές...ο  δικός μας....Χοντρο θόδωρος.....! 
  Επειδή πολλά κορίτσια όμορφα έχετε....και ...μεις παλλικαρόπουλα....επίσης.....η... και το αντίθετο,...ελάτε σαν καλοί γείτονες να συμπεθεριάσουμε...και χώρος καρδιάς υπάρχει.... 
  Αρκεί να βάλουμε τάξη...στα ανάλγητα...και εμπιστοσύνη...στα αυτονόητα...... .
  -Το ακούς.....Pellump....?.. .-Ακούω....να...λές...!!!  
........Μην τσιμπάς στων καιρών τις σειρήνες...!!!!                                             

                                                                                                  Μπαρμπα Γιάννης.... 

 

ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!

E-mail Εκτύπωση PDF
15 Το εθνικό φρόνημα τον Ελλήνων προκαλεί ο αλβανός ιστορικός Pellumb Xhufi υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα έχει «κενό» ηρώων και γι' αυτό θέλει να το γεμίσει «αρπάζοντας» τους ήρωες της Αλβανίας αναφέρει η aftonomi.gr.

Ο ανιστόρητος Xhufi προέβει στην δήλωση αυτή σε απάντηση του ξεμπροστιάσματος που έκανε η Χρυσή Αυγή στους τουρκόσπορους της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας όπου μεταξύ άλλων τόνισε την Ελληνική καταγωγή του Εθνικού ηρώα της Αλβανίας, Γεώργιου Καστριώτη.

Μάλιστα ο ανιστόρητος Αλβανός προχώρησε ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας πως οι ήρωες του 1821 που μέσω της επανάστασής τους απελευθέρωσαν την Ελλάδα ήσαν Αλβανοί, μάλιστα ως πριστήριο ο Xhufi επικαλείται το ντοκιμαντέρ που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ «Οι Ήρωες του 1821».

Για το θέμα αυτό οι Αλβανοί ιστορικοί "εργάζονται " εδώ και πολλά χρόνια με ιστορικά άρθρα , εκδόσεις βιβλίων στα οποία λένε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αυτήν την  στιγμή στην Ελλάδα ζούν οι απόγονοι τους που είναι οι "αρβανίτες"  που πολέμησαν τους Τούρκους και  οι οποίοι έμειναν απο ιστορική συγκυρία στην χώρα μας. Μάλιστα τους τοποθετούν σε περιοχές γύρω απο την αθήνα , στην νότια Αττική αλλά και σε άλλα μέρη.




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....