Η Δημοκρατία σήμερα ...δακρύζει ...!!!

Σήμερα  αυτή την ώρα …τα  Αγάλματα… στο Μουσείο ..της Ακρόπολης …δακρύζουν..!!
Σήμερα …αυτή την ώρα… τα μάτια των παρουσιαστριών …κατακόκκινα από το … νέο σημερινό Θρασύτατο  αστραπιαίο χαστούκι …των …. Ανεκδιήγητων …Κεδίκογλου… δακρυσμένα… προσπαθούν …να συγκροτήσουν τον  ενημερωτικό  λόγο… και  να αναγγείλουν …την ξαφνική διακοπή  των Ραδιοτηλεοπτικών  εκπομπών..!
Δυστυχώς με μία απλή υπουργική Απόφαση …κλείνουν …το πρώτο Δημόσιο …καταξιωμένο  Ραδιοτηλεοπτικό …και Ραδιοφωνικό δίκτυο… με το απότομο κατέβασμα του κεντρικού διακόπτη…!
Είναι γνωστό …ότι τα καλύτερα προγράμματα…  προβολής   πολιτισμού … και  της παράδοσης… αυτού του τόπου , τα οποία προβάλλουν …τον παλμό και την φωνή της Ελληνικής Κοινωνίας..!
Αυτό που πάει  να γίνει… πίσω από τις πλάτες του Ελληνικού λαού …πρέπει να …Το επιληφθεί ..άμεσα ..ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας…!
Τούτη την ώρα  περιμένουμε  τα κόμματα να  αφοπλίσουν το χέρι …των  ανάλγητων  και αυθαίρετων  ενεργειών  διακοπής  του σήματος Ραδιοφωνίας…!!

Το σήμα της ΕΡΤ αυτή την στιγμή δεν πρέπει να κλείσει…. επειδή ο κόσμος δοκιμάζεται …και έχει… ανάγκη …ελεύθερης …ενημέρωσης…!!!



Κύριε πρωθυπουργέ !!!
Δώστε άμεσα εντολή ...να μην κοπεί το σήμα και τα προγράμματα ..όλων των δικτύων 
Δεν μπορεί και δεν πρέπει να  υπάρξει διακοπή  του πρώτου ραδιοτηλεοπτικού  για τους εξής σπουδαίους Εθνικούς λόγους ασφαλείας ... και οι υπεύθυνοι των όποιων ...πράξεων .. φέρουν ακέραια την ευθύνη .
1) Εάν ώμοι γένοιτο συμβεί τούτες τις ώρες συμβεί κάποια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, όπως σεισμός, επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα,....πλημμύρες..κλπ,...θα πρέπει ..άμεσα να  είναι σε θέση ...η διοίκηση....και η πολιτεία,   να επικοινωνήσει με τον  Ηπειρωτικό ...Νησιωτικό ...και παραμεθόριο... κόσμο και να ενημερώσει ως μόνο νόμιμο ..υπεύθυνο και συγκροτημένο ...Θεσμικά και τεχνικά....για τις όποιες υπεύθυνες οδηγίες..διάσωσης και συντονισμό της όποιας  ασφαλιστικής  μέριμνας.
2) Η Γείτονα Τουρκία...αυτή την στιγμή αντιμετωπίζει σοβαρό κίνδυνο εξέγερσης και πολιτικής αναταραχής.Οι γνωρίζοντες τα πολιτικά τερτίπια καθυποψιάζονται ότι υπάρχει κίνδυνος...μετατόπισης της έντασης ...και το έχει πράξει...τελευταία...πειραματικά να βαρύνει με προκλήσεις στην περιοχή του Αιγαίου.Δεν πρέπει τούτες τις ώρες να υπάρχει το αίσθημα ανασφάλειας  και μη προβολής  στις νησιωτικές ..κ.α παραμεθόριες περιοχές... των ειδικών για την περίπτωση ...ενημερωτικών εκπομπών .
Αυτός και μόνο είναι ένας  υψηλής Εθνικής Ασφαλείας σοβαρός πολιτικός λόγος....για τον οποίο δεν πρέπει να κοπεί το σήμα εκπομπής των δικτύων.! Κανείς δεν μπορεί ν βασισθεί στα ιδιωτικά κανάλια...ενθυμείσθε τι έγινε στα Ίμια..? 
Από αυτά ξεκίνησε η ένταση...!
3) Οι εξετάσεις  που γίνονται αυτή την στιγμή στις αίθουσες των εξεταστικών κέντρων παίρνουν τα θέματα μέσω της ΕΡΤ...Αύριο δεν γνωρίζουμε  πως θα εξελιχθεί η συνέχεια αυτών.
4) Η πρωτόγνωρη  φασιστική και αυθαίρετη ...αυτή ενέργεια θα προκαλέσει τα πλέον δυσάρεστα συναισθήματα,...στην Ευρωπαϊκή κοινωνία...ιδιαίτερα στις χώρες του Νότου...οι οποίες...είναι βέβαιο ότι θα αναπτύξουν ...αντιδραστικές...και μη συνεργάσιμες ...στο κοινό Ευρωπαϊκό όραμα ...στρατηγικές συνεργασίας.! 
Μία... Ελλάδα..που ..εγκλωβίστηκε στην "Πειραματική  " φάκα..και ψάχνει απεγνωσμένα διέξοδο... από τέτοιες μεθόδους...είναι ότι χειρότερο...και απευκταίο για την δική τους πατρίδα...
Είναι φανερό ότι διαπράξατε μία πολιτική γκάφα.
Εκτός ...κι αν πήρατε ..χαμπάρι ...ότι το μετ άκεντρο  του "πλοίου"..μετατοπίζεται ...λόγω βύθισης...και ετοιμάζετε από την σκοτεινή  του πλευρά..σχεδία απομάκρυνσης και  προσωπικής σας διάσωσης...
Σε αυτή την περίπτωση...παρ..ότι ...ψαράς....ούτε ψύλλος στον κόρφο σας ...δεν θα ήθελα ..κ Πρόεδρε να είμαι....!
Αν και θα ..έπρεπε...!...για να σας "ψιθυρίσω " ...λίγο ...στα ..αυτιά.. τις .....πάρα πάνω ..απόψεις...!



Μπαρμπα Γιάννης.....ο ψαράς

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....