Η λύση είναι στα χέρια σας

                             Απολύτως σοβαρά....!

Γιατί κρατάτε σε αναταραχή τον κόσμο...?
     Η λύση είναι στα χέρια σας !!!
Έπεσε στα χέρια μου μία λίστα με μισθούς .... ειδικών Συμβούλων   3000 και 4000 Ευρώ για τον κάθε ένα από αυτούς, οι οποίοι είχαν διορισθεί επί κυβερνήσεως Σαμαρά .... 
Στην ΕΡΤ....τελευταία δηλαδή....!
Αυτό το αίσχος θέλουν να νοικοκυρέψουν ..?..
Ας το κάνουν ..!...
Δεν μπορούν όμως να προβάλλουν ...το μαύρο στην οθόνη ...για να πεισθούμε ...ότι κάτι προσπαθούν να αλλάξουν...!
Από τους παρουσιαστές που είναι καθηλωμένοι στο πόστο τους , ώστε να διαφυλάξουν την συνέχεια ροής προγράμματος...και να παραμείνει αδιάλειπτη  η ενημέρωση από την Δημόσια  Τηλεόραση, έγιναν "βολές"...και άφησαν να εννοηθεί ...ποιοι ροκανίζουν το Δημόσιο χρήμα ..και κάνουν πάρτι....
Είπαν χαρακτηριστικά ...!!! 
-Εμείς ..εισπράττουμε ..παχυλούς μισθούς...?
Ας κάτσουμε να αναλύσουμε τα στοιχεία εκροών...από τις δαπάνες  με  σχέση με την ποιότητα παρεχόμενου προϊόντος....φωνάξτε μας με διαφάνεια να σας πούμε...την γνώμη μας...!!!
Αυτό κατά την γνώμη μας είναι σοβαρό ...!..
  Έχουμε την υποψία ότι  πίσω από τα φωτεινά...πλατό..υπάρχει ..ανομολόγητο παρασκήνιο...!
Αν αυτό παρακίνησε την Κυβέρνηση να ξεκινήσει ..ένα ξεκαθάρισμα ...ας το κάνει με διαφάνεια...στα πλαίσια του εφικτού...που η χώρα  με όλο το σημερινό...μέσο βάρος...βιώνει..!
Έχουμε την μεγάλη καρδιά ...να ανεχθούμε πολλά ..κακώς κείμενα ...ενός ...από τα παλιά ξεχαρβαλωμένου ...κράτους...που δεν γνώριζε ....ούτε πόσους συνταξιούχους ...πληρώνει...!
Φανταζόμαστε λοιπόν τους "Χρυσοκάνθαρους"...που έτρωγαν και έπιναν στην υγεία του Κορόιδου.
Αυτή την ώρα...πρέπει να σταθούμε στο ύψος ...της  Ευθύνης, ψύχραιμοι και αποφασισμένοι  να μην περιδεινισθούμε  στο επικίνδυνο σπιράλ...αλληλοδιάδοχων και μη αναστρέψιμων πολιτικών  λαθών...!

                                                       Μπάρμπα Γιάννης


nifitsa.com: Παρακολουθείστε τι μεταδίδει μέσω διαδικτύου η ΕΡΤ...: Παρακολουθείστε τι μεταδίδει μέσω διαδικτύου η ΕΡΤ3 από τη Θεσσαλονίκη: Η μετάδοση του σήματος γίνεται διαδικτυακά με τη βοήθεια τ...


Με ταχείς ρυθμούς επεξεργάζονται στο Μαξίμου λύση να εκπέμψει η δημόσια ραδιοτηλεόραση πρόγραμμα προκειμένου “να φύγει το μαύρο” από τις οθόνες. 

Κατά τις πληροφορίες, θα πρόκειται για “προσωρινό” πρόγραμμα που θα διασφαλίζει την ομαλή μετάβαση της ΕΡΤ στην ΝΕΡΙΤ. 

Η ευθύνη θα ανήκει στο υπουργείο Οικονομικών και στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας που έχουν αναλάβει τη διαχείριση του θέματος βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που υπέγραψαν την Τρίτη για το κλείσιμο/επαναλειτουργία της ΕΡΤ. 

Προκειμένου να δρομολογηθεί και να υλοποιηθεί η μετάδοση προσωρινού προγράμματος, η σκέψη είναι να υπογραφούν συμβάσεις έργου με τον απαιτούμενο αριθμό τεχνικών και δημοσιογράφων. 

Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι με ποια νομική μορφή θα εκπέμψει, καθώς η μεν ΕΡΤ ΑΕ δεν υφίσταται, ενώ η ΝΕΡΙΤ ΑΕ δεν έχει ακόμη συσταθεί. 

Το σχέδιο θα συζητηθεί στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών το απόγευμα της Δευτέρας. 

Εάν εγκριθεί, εκτιμάται ότι η κυβερνητική κρίση θα εκτονωθεί και θα ανοίξει ο δρόμος για πολιτικές κινήσεις “ομαλής πορείας της κυβέρνησης συνεργασίας” με ανασχηματισμό και νέο μοντέλο λειτουργίας.


Πηγή:www.capital.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....