Πόσο θυμίζεις....πως αναζητάς...

Κάθε ..πρωί ..που ξυπνώ...ανοίγω το παράθυρο.. ποτίζω τον βασιλικό  και αντικρίζω την Ακρόπολη...! 
Χθες...και ..σήμερα...κάποιος νομίζω...πως μου έκρυψε την θέα...!
 Ο ...της ...Ευρώπης "από μηχανής Θεός"...παραμέρισε τον ενοχλητικό ταραξία...των ερτζιανών..και ξαναβλέπω την εικόνα της..! 
Δίπλα ...μαζί μου .. όλος ..ο..Κόσμος...του Πλανήτη ..μαζεμένος..στο μπαλκόνι μου...χαμογελά ..κι...απέναντι ..η Ακρόπολη... κρυστάλλινη...σε μία ακόμη ονειρική της διάσταση...!...
Αγέραστη Ευρώπη...πόσο μου θυμίζεις ...Καρυάτιδα..που ..αναζητά ..Πατρίδα...!

Μπάρμπα  Γιάννης 
                                                             ..ο Ψαράς....









Συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ θα παραχωρήσουν στις 12.00 το πρωί της Παρασκευής από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU) Ζαν Πολ Φιλιπό και η γενική διευθύντρια του οργανισμού Ίνγκριντ Ντελτάρ, οι οποίοι θα βρίσκονται ήδη από αργά το βράδυ της Πέμπτης στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους της δημόσιας τηλεόρασης.
Η EBU προσέφερε συχνότητα για τη μετάδοση του απεργιακού προγράμματος των εργαζομένων, έχοντας ζητήσει από την πρώτη στιγμή από την κυβέρνηση Σαμαρά να ανακαλέσει την απόφαση για το κλείσιμο της δημόσιας ελληνικής ραδιοτηλεόρασης.
Σε επιστολή που απηύθυνε την Τετάρτη προς τον πρωθυπουργό, η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση υπογράμμισε πως «η ύπαρξη των δημόσιων μέσων και η ανεξαρτησία τους όσον αφορά την κυβέρνηση βρίσκονται στην καρδιά των δημοκρατικών κοινωνιών».
Η EBU παραχώρησε συχνότητα για να μεταδίδεται το live streaming της ενημερωτικής εκπομπής των εργαζομένων της ΕΡΤ. Τεχνικοί της ραδιοτηλεόρασης κατήγγειλαν, ωστόσο, ότι έγιναν παρεμβολές στην ψηφιακή επίγεια συχνότητα 48, από όπου εξέπεμπαν το απεργιακό πρόγραμμα.

Δείτε ζωντανά ΕΡΤ στο parapolitika.gr


Ζωντανή αναμετάδοση του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης


ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Και ο πρόεδρος της EBU στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Και ο πρόεδρος της EBU στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ
Στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής καταφθάνει και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU) Ζαν Πολ Φιλιπό, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ μαζί με την γενική Διευθύντρια του Οργανισμού, Ινγκρίντ Ντελτάνρ.

Η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση έχει ηδη διαθέσει υπηρεσία Eurovision News Exchange που εδρεύει στη Γενεύη προκειμένου να μεταδίδει το πρόγραμμα που παράγουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....