Αυτός .....τα ..είπε......εμάς μας ...ρώτησε..??

                   ".....Και....Μυρσίνη.....εσύ....δοξαστική........
                                                                               .....Μη...παρακαλώ...σας ...Μη...."
Ασήμαντοι άνθρωποι, που οι συγκυρίες τους φέρνουν στο προσκήνιο...αφού στεριώσουν ...παίρνουν τον λόγο και απευθύνονται εξ ονόματος των Ελλήνων.....

Και είναι απορίας άξιο να αναρωτηθούμε εμείς οι απλοί άνθρωποι... ποιος είναι ο εν λόγω Κύριος?

Διπλωμάτης καριέρας που έφαγε τα χρονάκια του στα διεθνή φόρουμ για την Προάσπιση των δικαιωμάτων του Ελληνισμού, και του Μακεδονικού ζητήματος?
250 Καθηγητές Πανεπιστημίων της Αμερικής και Αλλού...έστειλαν στον Πρόεδρο των ΗΠΑ επιστολή, και με ατράνταχτα επιχειρήματα Ιστορικά τον προέτρεψαν να σταματήσει η εξωτερική Πολιτική της αμφισβήτησης του ονόματος της Μακεδονίας...διότι είναι πέραν πάσης ιστορικής γεωγραφικής πολιτιστικής και Γεννεολογικής, Ελληνικό το κεκτημένο  ,αυτής.
Το ότι συμφωνούμε τα Μαρούλια που τρώμε κ Τρεμόπουλε, ότι πρέπει να είναι Πράσινα και βιολογικά, και όχι γενετικά τροποποιημένα με φρου-φρού και δαντέλες,δεν σημαίνει ότι ασπαζόμαστε τις "Παρόλες" σου που ξεφουρνίζεις  μόλις σου βάλουνε το "Μαρκούτσι στο στόμα.
Αν ζούσε ο Αρχαιολόγος Ανδρόνικος και τα...μάθαινε ....θα είχε αρρωστήσει από φλύκταινες Ανεμοβλογιάς και θα του είχε γυρίσει το μάτι..... Ήμαρτον κύριε "Καραμουσάτε" Δρυοκολάπτη.



Βρε πως  τα  καταφέρνουν ....στην Ανέλιξη....μερικά ..Ανθρωπάκια.......!!!!


Ο ευρωβουλευτής των Ελλήνων Πρασίνων σε συνέντευξη προς το σκοπιανό
Κανάλ 5 ευρισκόμενος στα γραφεία του κόμματος DOM των Σκοπίων, την επομένη
του ψηφίσματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Απρίλιος 8, 2011.
Ο μοναδικός Έλληνας ευρωβουλευτής που ψήφισε υπέρ των Σκοπίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υποστηρίζοντας ότι
πρέπει να αρχίσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη της πΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρει ο σκοπιανός δημοσιογράφος παρουσιάζοντας τον Μιχάλη Τρεμόπουλο (σ.σ. ένταξη χωρίς,φυσικά, καμία αλλαγή στη γλώσσα, στην ονομασία της χώρας κλπ).......

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....