Για... την Ελλάδα...ωρε Έλληνες...κανείς δεν πολέμησε...?...Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

<<...Κι..όταν σημάνει...η...ώρα...τότε καρδιά μου χρυσή...την μεγαλύτερη..μπόρα θα την περάσεις εσύ...>

Κανένα Ελληνόπουλο...δεν περισσεύει, σε ..αυτές τις στιγμές ...που κρεμάνε την πατρίδα μας σε... καντάρια...και την ζυγίζουν ...στα διεθνή τοκογλυφικά  σκλαβοπάζαρα..εκποιώντας τον πολιτισμικό της πλούτο.
Απαξιώνουν..το ανθρώπινο...και παραδεδειγμένο  ...διεθνώς δυναμικό της,....την ...σπάνια...κομβική...ανάμεσα στις τρεις Ηπείρους...Γεωστρατηγική θέση της,....τον υπερθαλάσσιο, και υποθαλάσσιο...πλούτο της,...σε κάθε τομέα....Τουριστικό,...Μεταλλευτικό,...Αγροτικό,.της...Μεταποίησης, της..Τέχνης ..του Πολιτισμού ..και την 'Εντεχνη μουσική της...Παράδοση..που είναι αστείρευτη.
Αυτές τις στιγμές...που η Ελλάδα βαριανασαίνει ...και σέρνει τον Γολγοθά της...με συγκινούν...αυτά τα "Παιδιά..."..που...μερικοί.. ενοχλημένοι.... σπεύδουν να επικολλήσουν "ταμπέλες"
Αυτές τις κρίσιμες ώρες που η καρδιά μου ματώνει...συγκινούμαι να βλέπω...τα Ελληνόπουλα..να παίρνουν το βάρος αυτής ..άδικης...και στοχευμένης Παγκοσμίως επίθεσης...εξαναγκασμού σε πειραματόζωο...πρωτοπόρου τοκογλυφικού Πειράματος.!
Τα..καμαρώνω....για τον αγώνα που δίνουν ανεξάρτητα του αποτελέσματος..που θα φέρουν,στην προσπάθεια...της ευγενούς άμιλλας... και των δικαίων ..που υποστηρίζουν...
Δεν περισσεύει κανείς....μηδέ δεξιός..οποιασδήποτε προέκτασης... μηδέ αριστερός...επίσης..μηδέ κεντρώος...μηδέ... Απόδημος...μη δε Αυτόχθονας...μηδέ Θρησκευόμενος ..μηδέ Άθεος...Μηδέ ...Επιστήμονας...μηδέ  Οδοκαθαριστής....!
 Μηδέ φίλαθλος...μηδέ...Πρωταθλητής...ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας...!..
  Όταν ..η Πατρίδα μας δίνει μάχη στην εντατική... είμαστε όλοι αιμοδότες...στον προθάλαμο...και παρόντες..!   Δεν λείπει κανείς....!
  Κάποτε ...οργισμένοι....συνομιλούν τες..Πολίτες στην Πλατεία της Καπνικαρέας..όταν η Επανάσταση του 1821..είχε το γνωστό απελευθερωτικό ευχάριστο  τέλος...διαφωνούσαν έντονα ...ποιος τελικά Σύμμαχος βοήθησε...αποτελεσματικά την χώρα μας....και του χρωστάμε..."ταξίματα"
Πλησίασαν λοιπόν...στο κεφαλόσκαλο....τον Γέρο του Μοριά..τη στιγμή που έβγαινε από την Εκκλησία...στο τακτικό... κυριακάτικο προσκύνημα....και  του ζητούσαν να ξεκαθαρίσει...σε ποιους οφείλουμε ευγνωμοσύνη....επίμονα....
...Ζήτησε και του έφεραν μία καρέκλα, και κάθισε περίλυπος να σκέπτεται.....
-Πες μας ...Στρατηγέ μου...δεν ήταν οι....Άγγλοι....?
-Όρε...πόσοι...νομίζουν ότι είναι..οι ..Άγγλοι...?...να πάνε από...κει..!..Όσοι νομίζουν οι...Ρούσσοι...να πάνε από εδώ....όσοι...οι Γάλλοι.......από την πέρα πάντα.......είπε και τους παρατηρούσε  στο τέλος..προβληματισμένος.!
  Χωρίστηκαν οι υποστηρικτές σε σε ομάδες..και συναθροίστηκαν ... με χαβαλέ...στο χώρο που τους 
υπέδειξε...κάνοντας νόημα ..ότι εδώ.."κοίτα"... ...έχουμε τους πιο πολλούς!
   Δεν άντεξε....και δακρυσμένος φώναξε...με οργή...
-Ντροπή σας μωρέ....Πατριώτες....και δική..μου ...!
 Απόρησαν....και χαλάρωσαν όλοι....από περιέργεια...για αυτό το ξαφνικό ξέσπασμα του ..."Γέρου"
-Γιατί το λες αυτό ..Στρατηγέ μου.....?...δεν δώσαμε το αίμα μας για την Πατρίδα...?..δεν την αγαπάμε.....?..έχει κανείς παράπονο...?
-Έχω εγώ...μωρέ....γιατί δεν έμεινε κανείς δίπλα μου...μόνος...σε μία καρέκλα...στη μέση της Πλατείας...και..." λακάτε....".στα μπουλούκια.....των ..μεγάλων και υπολογίσιμων...αφεντικών...!
<<....Για μένα και την Ελλάδα μωρέ...κανείς....δίπλα...μου?...ούτε...ένας...?>>...!!!
Έπρεπε ...θαρραλέα και αυθόρμητα...να απαντήσει...μία θαυμάσια ..κοπέλα...ύστερα από εκατόν ογδόντα...χρόνια....σε ένα Παγκόσμιο...Αθλητικό..γεγονός και να βροντοφωνάξει  στο κατάμεστο στάδιο...θριάμβου που την αποθέωνε...για  το χατήρι του Κολοκοτρώνη.....και την  τιμή και την δόξα που  άξιζε....σε εμάς τους υπόλοιπους...τρεις.. ίσες καταπληκτικές... φράσεις....!
-Για την Ελλάδα....ρε ...Γαμώτο....αυτή η νίκη και η αγάπη....!!!!

                                     Μπαρμπα   Γιάννης ...ο Ψαράς...



Αν κάτι δεν μπορεί να αμφισβητίσει κάποιος...για ότι προσπαθουν να μας πληροφορήσουν.αυτοί οι Πατριώτες Έλληνες...και φαίνεται  εξαιρετικά ....καταπληκτικός ο ισχυρισμός τους,
Είναι...το ενδιαφέρον,η πίστη και η Αγαπη,και το κουράγιο που μας δίνουν...να μην παραδώσουμε τα όπλα...γιατί...υπάρχουν...!

Ας τους ακούσουμε

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....