Αβάσταχτο...

Αυτοί...που σπούδασαν την υποκριτική τέχνη,  που έχουν ..το ταλέντο  της πολιτισμικής προσφοράς
και το μεράκι...να  το αναδείξουν,...
    Και όλοι γνωρίζουμε τι αντοχές και ικανότητα χρειάζεται για να βγάλει...κάποιος Ηθοποιός... ένα τέτοιο Σχολείο....βήμα ατέλειωτο στο σανίδι...για να εισπράξει της....κρητικής το...χειροκρότημα.!
     Ορισμένοι,  έφθασαν στα ...'ορια  της εξαθλίωσης...και καταλήγουν στο συσσίτιο...!
Σήμερα απλώνουν  το χέρι να πάρουν φαγητό..από την Εκλησία ..και  τους Φιλότιμους εθελοντές.!
     Ευτυχώς...Είναι περίπου δεκαπέντε.....!...Αύριο...πόσοι..?
 Κάποιοι..άλλοι...που ασκούν πολιτική...και διαφεντεύουν,..εφήρμοσαν την υποκριτική τέχνη, για να εξασφαλίσουν ... ψήφους,  διπλομισθίες,...καταθέσεις...και κολεγγιές...με κουμπαριές
     Σήμερα ...ξεσκονίζει τα...."φράκα τους" ...το ΣΔΟΕ....τρέμουν ..μην...είναι νύχτα...και πατήσει...κάποιος..στο "λασπότοπο..".κανένα..."στικάκι".. από αυτά που "βρωμάνε....
     Εκεί να δεις ..μπόχα....από χορτατο..πολιτικό.. στομάχι...!!!
 Πικρό χιούμορ αβάστακτο....δεν αντέχεται...για  τέτοιες στιγμές...και εδώ να σταματίσει...
Αύριο να ανοίξω το παράθυρο..να μπει καθαρός αέρας ...και Ήλιος...
     Να...ρίξω την ματιά μου στη Θάλασσα...και να αγναντέψω...το μπλέ...το βαθύ...για να..διασκεδάσω στην ιδέα..πως ... είδα ένα εφιαλτικό όνειρο...σε γκρίζο..θολερό  τοπίο..
..Ήταν...το χθές...!!!

                                                                                  Μπαρμπα ..Γιάννης

ΣΟΚ! Δεκαπέντε γνωστοί ηθοποιοί στα συσσίτια του δήμου Αθηναίων

ΣΟΚ! Δεκαπέντε γνωστοί ηθοποιοί στα συσσίτια του δήμου Αθηναίων

Σπύρος Μπεναρδής

Η οικονομική κρίση δυστυχώς έχει χτυπήσει τους πάντες. Στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων βρίσκονται και δεκαπέντε Έλληνες ηθοποιοί που δεν μπορούν να ζήσουν με τίποτε τις οικογένειές τους.   Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», μια φορά το μήνα πηγαίνουν ώστε να πάρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και έτσι περνάνε κάμποσο καιρό. Τα τρόφιμα που παίρνουν είναι ρύζι, μακαρόνια, ελαιόλαδο, καφέ, ζάχαρη, μέχρι και σχολικά είδη για τα παιδιά τους. Γνωστοί ηθοποιοί λόγω της ανεργίας έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση. «Αυτή τη στιγμή έχουμε 380 οικογένειες και κάθε μήνα τους δίνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας. Στο πρόγραμμα αυτό έχουμε συμπεριλάβει και δεκαπέντε ηθοποιούς και βεβαίως δε ζητήσαμε από τη διοίκηση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών να μάθω αν είναι γνωστοί ή όχι. Το στομάχι δεν έχει επωνυμία», δήλωσε η κα Μαρία Σούρδη, υπεύθυνη του Συλλόγου Φίλων Αστέγων του Δήμου Αθηναίων. Ο δε Σπύρος Μπιμπίλας που είναι ταμίας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών επιβεβαιώνει το γεγονός ότι δηλαδή δεκαπέντε γνωστοί ηθοποιοί δίνουν το παρών στα συσσίτια του δήμου Αθηναίων: «Με τη συνεργασία μας με το Σύλλογο Φίλων Αστέγων του Δήμου Αθηναίων έχει εξασφαλιστεί να συμπεριληφθούν στα συσσίτια δεκαπέντε ηθοποιοί, οι οποίοι είναι άνεργοι, δεν έχουν κανένα εισόδημα, πληρώνουν τα χαράτσια, αλλά δεν έχουν ούτε να φάνε. Στον κλάδο μας υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που έχουν φτάσει στην απόλυτη ένδεια, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να δώσουμε σε όλους»,.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Ντι λιτ...και ..μαύρο....

Αν μπορούσαμε ...λίγο γέλιο...