Κουμπώστε την γραβάτα σας ...Κύριε...

        Ολίγον από ...χύμα
                                                                του Μπαρμπα   Γιάννη    του ψαρά......(παραγάδι)

Αγαπητέ κ. Λένιγκ...ρίχνετε πετρες από μακρυά....αυτό εμείς το λέμε δειλία ...και θράσσος...!
Εδώ στην Ελλάδα έχουμε θεσπίσει Μεταναστευτικό Νόμο που λειτουργεί ..άψογα...και κατά το διεθνές δίκαιο χορηγεί άδειες...νόμιμα...στους Αλλοδαπούς που έχει ανάγκη  η χώρα μας.
Οι Μετανάστες απολαμβάνουν δικαιώματα όπως και οι λοιποί Έλληνες....εργάζονται ..βιοπορούν ...
   Εκείνο που δεν ανέχονται όμως.. οι ομοεθνείς ....είναι το ψιλό γαζί ...και  το δούλεμα ...εσας και των υπολοίπων "κουφών" απο το συνάφι σας. και την  περίεργη ευαισθησία σας...στην    μεθοδευμένη αλλοίωση του πληθυσμού..με σατανικούς και καταχθόνιους τρόπους...συντονισμένης  οργανωμένης ...αλλά πρωτοφανούς  σε όγκο...Λαθρομεταναστευτικής τακτικής, που βίαια ζητάτε εμείς να αποδεχθούμε...παντιοτρόπως...
   .....

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι....από παντου...εισρρέουν ...ανεξέλεγκτοι...Αφρικανοι...Ασιάτες...Αφγανοί...και κάθε λογοίς απελπισμένοι Άνθρωποι που ζητούν δικαιώματα   Τους προμηθευουν μάλιστα οι Λαθρέμποροι σε φωτοτυπίες  ειδικά έντυπα ...στα οποία ..υπομημνίσκουν   στις ελεγκτικές αρχές...τις υποχρεώσεις....παροχής καταλύματος...μέχρι να ..απελαθούν ...αν κάποτε  συμβεί αυτό....και να τους φροντίζουμε.....!!!
    Αν αυτό για τους αριθμούς που λέμε δεν είναι εξωφρενικό ...τότε τι θέλετε να πείτε...?
  Σας βολεύει ...που αποροφήσατε τους δικού μας νέους...Το  καλύτερο  νεανικό ανθρώπινο δυναμικό  στοιχείο που διαθέτει ο Τόπος μας...σε μόρφωση ,τεχνογνωσία,ξεχωριστή ελπίδα  για αναπτυξιακή και  παραγωγική... .βάση.

   Αυτό που δίνει το αύριο στον τόπο,  για την  προυπόθεση & προοπτική μίας σταθερής  κοινωνικής συνοχής ...και  προόδου.....


    Και  τώρα εσείς  υποκριτικά ζητάτε... προστασία ...για αυτούς που εσείς και οι λοιποί "δυνατοί " δεν μπορέσατε να στηρίξετε στις δικές τους πατρίδες...
     Σήμερα στιφη πεινασμένων και δυτυχισμένων οικογενειών  δημιουργούν εφιάλτες,και φοβικά σύνδρομα μίας...ντόμινο κοινωνικής κατάπτωσης...στο νότιο υπογάστριο της Ευρώπης...!
    Αυτή την αγανάκτηση των Ελλήνων  προσπαθείτε να στρεψετε εναντίον τους και ζητάτε την Τιμωρία...επειδή τάχα διασαλεύουμε...την τάξη και καταπατούμε τις συμφωνίες...!
    Έχουμε έτοιμα στατιστικά στοιχεία που θα τρομάξετε..πολλοι΄από σας τους ..μπλα..μπλάδες....εκεί στο ...Βορρά.!
     Για ...χρήματα...Νοσηλείας ...που ξοδεύουμε  καθώς και φάρμακα...για την αντιμετώπιση των  ασθενειών  που φέρνουν...απο τις πατρίδες τους.
     Για  χρήματα που ξοδεύουμε ...στην ..κάλυψη τροφείων ... και δαπάνες της  ...εκπαίδευσης...των αναξιοπαθούντων μελων οικογενείας... ....γυναικών ...τέκνων ..κ.α...στην πρόσκαιρη ..η μακρόβια παραμονή τους ...στον τόπο μας.
    Για τεράστια ποσά..που ...φυγαδεύονται  ως προϊόντα  Λαθρεμπορίου ναρκωτικών ουσιών , παραεμπορίου,πορνείας,..και παράνομης εργασίας....

   Για δαπάνες πρόσθετης λήψης αστυνομικών μέτρων φύλαξης και τήρησης μέτρων τάξης.
Αστυνομεύεται το κάθε τι....και ...πάλιν δεν επαρκεί....Οι φυλακές και τα σοφρωνιστικά καταστήματα ...έχουν φρακάρει ....ως υπεράριθμα...και ακατάλληλλα...πρός φύλαξη  μέτρα τάξης.
    Σας πόνεσε κάτι από τα πάρα πάνω,...?..φοβούμαι πως ..όχι..!
   Σας προτείνουμε και  κάνουμε τα έξοδα να  σας φιλοξενούμε γιά όσο διάστημα επιθυμείτε....αλλά δεν σας εγγυούμεθα  το ασφαλές του ύπνου σας....γιατί θα τον... χάσετε.....όταν αντιληφθείτε... και συμμεριστείτε...πόση ανασφάλεια έχουμε...από τα εγκλήματα τις ληστείες και τις κλοπές...απαγωγές ..κλπ αδικήματα ...πρωτοφανή ..τα τελευταία χρόνια...
     Χθές η...Αμερική ....άρχισε την πρεμιέρα της ...επαναπροώθησης,  στις  τετρακοσίες πρώτες χιλιάδες  ... Ισπανόφωνους...Μετανάστες που βαρύνονται για μικροπαραβάσεις, στην επικράτεια...
'Εχετε κάτι να πείτε...?..κουμπώστε παρακαλώ την γραβάτα σας ...!!
    Ομνύετε ..και ερίζετε.. για  δυστυχώς...ολίγον ..από χύμα...συνταγή..παραχάραξης εντυπώσεων ..αναφερόμενος .
..στο δικό μας ασφυκτικό περιβάλλον.

να σας γνωρίσουμε.........λοιπόν

1 Με βαρύτατες εκφράσεις καταφέρεται κατά της Ελλάδας ο εντεταλμένος της Γερμανίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα Μάρκους Λένινγκ.

Σε συνέντευξή του στην  εφημερίδα “Suddeutsche Zeitung”, χαρακτήρισε την Ελλάδα «Ντροπή της Ευρώπης» και μάλιστα ζητεί την παρέμβαση του ΟΗΕ αναφερόμενος στο θέμα των μεταναστών.

«Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ντροπή για όλους τους Ευρωπαίους» τόνισε ο Γερμανός αξιωματούχος ο οποίος κατηγορεί τις ελληνικές αρχές ότι, δεν έχουν τη βούληση να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις ακροδεξιών ομάδων σε βάρος μεταναστών.
«Παρατηρούνται ελλείψεις στην περίθαλψη, από την άλλη δεν επαρκεί η προστασία που παρέχεται από τις επιθέσεις ακροδεξιών. Αυτός ο συνδυασμός είναι εξαιρετικά ανησυχητικός», σημείωσε ο κ. Λένινγκ.

«Αν στην Ελλάδα υπήρχε η βούληση να δοθεί βοήθεια στους μετανάστες, αυτό θα έπρεπε να γίνει. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα μπορούσαν να ασχοληθούν με αυτό το θέμα» συνέχισε,

Ωστόσο παραδέχθηκε ότι, η Ελλάδα φέρει το σημαντικότερο μεταναστευτικό βάρος εντός της ΕΕ, συμπληρώνοντας πως για το λόγο αυτό δέχεται οικονομική βοήθεια από την Γερμανία και την ΕΕ.

«Αν η Ελλάδα δεν είναι σε θέση μόνη της να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, πρέπει να σκεφτεί κανείς, μήπως διεθνείς οργανισμοί όπως οι υπηρεσίες του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες πρέπει να ενεργοποιηθούν», διερωτάται ο εντεταλμένος της Γερμανίας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....