Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το γέλιο βγήκε απ τον Παράδεισο....


                             

                               ο Μπάρμπα   Γιάννης
                                                                                 ........ έχει κέφια....



-Τι.... γράφει το cd....Παπασταύρου...?
-Τίποτα ...κύριε...!
- Πως τίποτα....σε είδα που το κρατούσες ...και αντέγραφες....στικάκια...!!!
- Ναι...καλά....εγώ δεν ξέρω τίποτα...
-Πως δεν ...ξέρεις....εδώ διαβάζω ονόματα...της ξαδέλφης σου....του κουνιάδου σου......κι αυτό το...αντίγραφο που σου έπεσε...τι γράφει....?...ραβασάκια στον κύριο Διότη...?
-Ο..όχι..!!
-Μα ..πως ......όχι...δωσε μου να δω....!
-Δεν σας το δίνω....δικό σας είναι..?...δεν είναι δικό σας....!!!
-Γράφει ...το όνομα σας...?...ορίστε.....δεν γράφει...!...γράφει...?..κι έπειτα...άμα σας το δώσω.....
-...Τι...?...... λέγε....!!!
-Θα...δώ...πεταλούδες...της....εξεταστικής....πράσινες..κίτρινες...
και.  ...κόοοοκκινες....!!!


-.....Και.....Κόοοοκκινεεες....????......Παιδάακι μου....!!!!!



Αδυναμία να εντοπίσει το αν και το πότε έγινε αλλοίωση στηλίστα Λαγκάρντ δηλώνει ο Επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, αν δεν έχει στην κατοχή του το… πρωτότυπο, πλην… χαμένο - cd που ήρθε στα χέρια του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Ο Μανώλης Σφακιανάκης ο οποίος κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή φέρεται να δήλωσε ενώπιον των μελών πως σε ένα usb o οποιοσδήποτε θα μπορούσε να τροποποιήσει ημερομηνίες και άλλα στοιχεία απλά και μόνο τρέχοντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και πως κανένα εγκληματικό εργαστήριο ανά τον κόσμο έτσι δεν θα ήταν σε θέση να δώσει απαντήσεις.
Αντίθετα, όπως φέρεται να είπε, το μόνο στο οποίο δεν μπορούν να σβηστούν ίχνη είναι το cd. Εδώ μάλιστα άφησε κατά κάποιο τρόπο αιχμές για τους κυρίους Διωτη και Παπακωνσταντίνου, αφού φέρεται να είπε ότι η αλλοίωση του usb δείχνει αυτονόητη οργανωμένη διάθεση για αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.
"Σε ένα usb από το οποίο λείπουν στοιχεία δεν είναι εύκολο", φέρεται να δήλωσε, "το πότε ανοίχτηκε και σε ποιο γραφείο", τονίζοντας πως συμπέρασμα μπορεί να βγει μόνο αν υπάρχει το πρωτότυπο cd, το «αλλοιωμένο» usb και τους υπολογιστές των κυρίων Παπακωνσταντίνου και Διώτη.
Με βάση τα όσα κατέθεσε ο κ. Σφακιανάκης, πολλοί βουλευτές σχολίαζαν πως εύκολα πλέον μπορούν να διακρίνουν γιατί η αρχική λίστα Λαγκάρντ που έφτασε στην Ελλάδα σε cd… μετεγγράφτηκε σε usb.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....