Κάτσε καλά Γεράσιμεεε....

Την ώρα που η Ελλάδα Στενάζει κάτω από εκβιαστικές απαιτήσεις των δανειστών της ...την ώρα που παίζεται το παιχνίδι αήθους ξεπουλήματος των Ιερών και οσίων αυτής της Πατρίδας...
  Την στιγμή που η πονεμένη ψυχή των απλών πολιτών  βλέπει να έχει πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων  ότι πολύτιμο διαθέτει αυτός ο τόπος, από την περικοπή των αποδοχών    και πάσης μορφής..... ασφαλιστικών δικαιωμάτων, την εκποίηση ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, σε μέγεθος που Κύριος..... είδε τι....προβλέπεται να μας ζητήσουν ....μόλις έλθει η ...ώρα...των μεγάλων αποκρατικοποιήσεων...
   Αυτή την ώρα βρήκε ο κ. Γεράσιμος...."να αναβαθμίσει" σε ΑΕ " το πολιτισμικό δυναμικό των Αρχαίων μνημείων...προκειμένου να ρυθμιστεί το ωράριο  των αρχαιοφυλάκων...που συνεχώς ..τάχα...απεργούν....και επομένως δεν είναι ανταγωνιστικά και κερδοφόρα.....
    Κρίμα.... Γερασιμάκο....!!!..τις απόψεις σου δεν συμμερίζονται ούτε...οι Γερμανοί...

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος πρότεινε να.. νοικιάσουμε την Ακρόπολη σε ιδιώτες, έδωσαν την ευκαιρία στα διεθνή ΜΜΕ να χλευάσουν την Ελλάδα. 
    Πρώτη και καλύτερη η Bild, η οποία αναφέρει ότι οι χρεοκοπημένοι Έλληνες θέλουν να νοικιάσουν την Ακρόπολη. "Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δραματική. Για πρώτη φορά Έλληνας πολιτικός βάζει στο παιχνίδι ακόμη και την Ακρόπολη για την αποκατάσταση των οικονομικών της Ελλάδας" γράφει η Bild. Σε ένα δημοσίευμα γεμάτο ειρωνεία, η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι όταν βουλευτές της Γερμανίας ζήτησαν την εκμετάλλευση της ελληνικής δημόσιας περιουσίας, προκλήθηκε θύελλα αντιδράσεων, ωστόσο τώρα τους δικαιώνει ένας Έλληνας συνάδελφός τους.
Σύμφωνα με την Bild, ένας Έλληνας βουλευτής του συντηρητικού κόμματος, τόλμησε να μιλήσει για ένα θέμα ταμπού.
Αλλά και το Bloomberg, έκανε αναφορά στις δηλώσεις Γιακουμάτου σε δημοσίευμα με τίτλο "Έλληνας βουλευτής προτείνει να νοικιαστεί η Ακρόπολη".
Γιακουμάτος: "Διαστρέβλωση και παραπληροφόρηση"
Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, προχώρησε σε διευκρινιστική ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά του.
"Η σπέκουλα και η παραπληροφόρηση έχει και τα όρια της. Δεν νοικιάζονται τα ιερά και τα όσια. Δεν νοικιάζονται μνημεία και ειδικά ο φάρος του πολιτισμού για όλο τον κόσμο που είναι η Ακρόπολη" αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:
"Δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα, ειδικά σε κάτι ψευτοελληναράδες να μιλάνε και να παραδίδουν μαθήματα για ηθικές αξίες".
Ο κ. Γιακουμάτος σημειώνει ότι αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να δημιουργηθεί στην Ελλάδα ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, που θα λειτουργεί με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και σκοπός του θα είναι η αξιοποίηση όλων των αρχαιολογικών χώρων, επωφελεία της χώρας μας και της ιστορίας μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....