Συγχαρητήρια κ. Δήμαρχε....!!!


Υπεγράφη προγραμματική σύμβαση για αναβάθμιση του Κ.Υ. Σαλαμίνας




Ακόμα μια επιτυχία προσέθεσε στο ενεργητικό της η νέα Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο της επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής, μετά από έντονες προσπάθειες και αλλεπάλληλες επαφές, επέτυχε να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Σαλαμίνας, της ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου και της Διοίκησης του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας, σύμφωνα με την οποία εντάσσεται στο ΠΕΠ Αττικής 2007-2013 η αναβάθμιση του  Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας, συνολικού προϋπολογισμού1.226.654 €.Αναλυτικά προβλέπεται η κατασκευή δυο ισογείων προθηκών, κατ’ επέκταση στο ανατολικό και δυτικό μέτωπο του υφισταμένου κτιρίου και η δημιουργία χώρων για εξεταστήρια, για αίθουσες αναμονής, για επείγοντα χειρουργικά και παθολογικά ιατρεία, θάλαμοι βραχείας νοσηλείας κ.α.


Προβλέπεται επίσης ανακατασκευή της ράμπας ανόδου των οχημάτων, έτσι ώστε να είναι δυνατή η στάση στην είσοδο επειγόντων και στην κεντρική είσοδο.
Σκοπός των παρεμβάσεων είναι να εξασφαλίσουν για τη Σαλαμίνα ένα σύγχρονο, λειτουργικό και αντίστοιχο με τις πραγματικές ανάγκες του νησιού Κέντρο Υγείας, αναβαθμίζοντας σε σημαντικό βαθμό το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της Σαλαμίνας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Έξελθε κατηραμένε ...Οφη...

Είθε....τούτες τις ...ώρες....